Reklama

Reklama

Zelenáč - Série 4

(série)
USA, (2021–2022), 15 h 45 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Kyle Secor, Gigi Zumbado, Brandon Jay McLaren (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nolan a jeho kolegové z losangeleské policie vyšetřují zamotané zločiny, které se bezprostředně týkají jejich týmu, a nebude to žádná procházka růžovým sadem. (Netflix)

Recenze (4)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia akosi strácajú gule. Nastrčená BLM figúrka v posledných dvoch epizódach je ako päsť na okolo. Finále nemá žiadnu gradáciu, mladá sexi hasička je ako Wonder Woman, celé to svojou charizmou udržal vždy skvelý Fillion. Trošku to stratilo grády, ale stále si to uchovalo svoj šarm. ()

Reklama

Hopeman 

všechny recenze uživatele

První dvě serie byly jakž takž OK. ale to co předváděj teď... to je síla! Z Bailey se stává superDží-aj-džejn , když byla u hasičů tak jsem kroutil hlavou jak může140cm a 42 kilová holčina unést 80kg figurínu ...jako chápu že ve zvířecí říši třeba mravenec dokáže unést x násobek své váhy, ale tohle? No pak tu máme driftující postarší černou superinteligentní matku/kadeta FBI alias školního poradce :)... která nám připomene že "black women" tvoří jen 1% členů FBI, asi víme proč - páč tahle by opičí dráhu dala jedině s litrem adrenalinu v žilách!Asi Stejný jako ,když si Latifa hraje na = ()

Galerie (739)

Zajímavosti (4)

  • Když Nyla Harper (Mekia Cox) skopne podezřelého, tak je John Nolan (Nathan Fillion) daleko a podežřelá padá na zem, avšak v další scéně Nolan skáče na podežřelého, aby ho dostal na zem. (Pito126)
  • Když se podezřelý pokusí napadnout Nolana (Nathan Fillion) lopatou, tak ho Lopéz (Alyssa Diaz) shodí na zem. V dalších scénách už se lopata na zemi neobjeví. (Pito126)

Reklama

Reklama