Reklama

Reklama

Kim Possible

(seriál)
  • USA Kim Possible
USA, (2002–2007), 31 h 32 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

Christy Carlson Romano, Will Friedle, Nancy Cartwright, Tahj Mowry, John DiMaggio, Gary Cole, Jean Smart, Raven-Symoné, Felicity Huffman, Dan Castellaneta (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(86)

Obsahy(1)

Kim Possible je komediálním dobrodružstvím typické středoškolačky, která ve svém volném čase zachraňuje svět před zloduchy. Díky své vynalézavosti a neústupnosti – a svým dobrodružným přátelům sympatickému Ronu Stoppablovi a jeho mazlíčkovi, rypoši jménem Rufus, a jejich kamarádovi - webmasterovi Wadovi, který jim sděluje důležité informace speciálním Kimunikátorem – superhrdinka Kim Possible likviduje své nepřátele na celém světě. A pak se vrací ke své rodině a domácím úkolům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, když tohle běželo na německém kanále pro děcka... Togo. Tenkrát jsem to děsně žrala, ze školky jsem musela bejt co nejdřív doma, abych Kim stihla. Ve čtyřech letech mi ani zdaleka nevadilo, že to bylo v němčině, hlavně, že jí vysílali... ke Kim se občas mile ráda vracím, tvořila společně s Narutem a Sonicem můj svět. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Puberťačka, která se vzhlídla v Jamesi Bondovi, bojuje se svým přitroublým kámošem proti zloduchům, kteří se vzhlídli v padouších z Bondovek (ovšem ne v těch chytřejších jako Grant, ale právě naopak v těch jako Blofeld v pozdější době a ti z Mooreových a Brosnanových filmů). Nic světobornýho, o úrovni takových bomb jako Kačeři z Kačerova nemůže být ani řeč. Ale blbost to taky není. Rozhodně lepší, než snad cokoliv, co u Disneyho udělali potom, s výjimkou remaku Kačerů, který ale samozřějmě na originál taky nemá. Druhá věc je ne zrovna nejpovedenější dabing a zejména příšerná česká verze titulní písně nazpívaná Luckou Vondráčkovou. V každém případě to ale mělo skončit hned s první řadou. Další pokračování už může potěšit jen nadržené puberťačky, které se dočkaly toho, že to jejich oblíbená hlavní dvojice dala dohromady (což se ale klidně mohlo stát podstatně dřív, nemluvě o tom že je x párů - nejen v Disneyovkách, které si to zasloužily daleko víc a ostrouhaly). ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Mladá stredoškoláčka Kim Possible a jej trochu pribrzdený kamarát so svojim bezsrstým krtkom zachraňujú svet pred rôznymi záporákmi. Dej je klasicky epizódny, čo diel to nové samostatné dobrodružstvo, v ktorom sa riešia hrdinské, ale i osobné veci. Takže miesto uneseného vedca musí Kim riešiť aj to, čo bude robiť v piatok večer. Pritom jej heroické dobrodružstvá sem-tam neraz parodujú Bondovky a ich všemožné klišé (čo sa mne, ako fandovi Bondoviek, samozrejme páči). Ale nejde len o parodické prvky, aj iné vtipy ma dokázali rozosmiať. A mám pocit, že sem tam sa nájde nejaký cielený na staršie publikum. Postavy sú zaujímavé a to nie len hlavné duo.  A áno, kladné vedľajšie postavy ako Kimini rodičia, alebo pán Barkin sú zaujímavé, tak najvýraznejšie vedľajšie postavy sú záporáci. Kimina ,,galéria zloduchov" je rozmanitá a plná zábavných antagonistov. Či už majster opičieho kung-fu Monkey Fist, šialený golfista Killigan, alebo Seňor Senior Sr., ktorý má zlodušstvo ako hobby. Najvýraznejšími protivníkmi sú ale Kimini úhlavní nepriatelia Dr. Drakken a Shego, ktorí majú medzi sebou skvelú chémiu, možno aj lepšiu ako Kim a Ron. Pochváliť ešte musím úvodnú zvučku. Celkovo sa jedná o fajn animák so sympatickými postavami, fajn akciou i dobrým humorom. Ak by sa chceli tvorcovia zviesť na súčasnom trende a priviesť to naspäť, bol by som za. Zas ale pri tom, aké trendy vládnu teraz v pop-kultúre, tak je asi dobré, že Kim nechávajú ,,odpočívaťl. Viem si predstaviť, ako by taký reboot vyzeral a vedzte, že to nie je príjemné. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

... Aneb jak hodnotit věc, která je, jak Flipper podotkl, cituji, " len pre dievčatá od 10-14 rokov " . Takže.. Proč to tedy hodnotit toliko negativně? Ano, není to žádný zázrak, ale je na úrovni všech ostatních "lepších" animáčů, které jsou lépe hodnocené jenom proto, že je většina zdejších zažila ještě když byla cílovou skupinou. Tenhle seriál beru jako průměr, který nikoho neurazí a jiného (no, ehm, spíš jinou) potěší. Howgh ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká po úvodní znělce nějaký špičkový seriál, tak asi po shlédnutí prvního dílu bude psát o tom, jaká je to hovadina. Nicméně znělka je přesnou výpovědí o tom co bude. A kdo chce může to vypnout a nerozčilovat se. Já na to s dětmi ale rád koukám a je to výbornej relax. A má to hlavu a patu. Ovšem takovou tu ztřeštenou. Přes onu ztřeštěnost je zde několik prvků, které mohou oslovit. Kamrádství. Na vztahu Rona s Kim je vidět, že i osoba ne tolik efektivní a jen zánlivě ne tolik shopná, má svoji nezastupitelnou roli ve vztahu dvou lidí. Ron dělající Kim zázemí pro její akce zachraňující svět, je příkladem skvělého kamaráda, který druhému pomáhá a přitom mu nezávidí jeho popularitu. Já jsem na hodnocení hodně tvrdej. ťyři hvězdičky dávám vyjímečně a pět téměř nikdy. V porovnání se snímky podobné kategorie, bych dal tak 65%. ()

Galerie (1 363)

Zajímavosti (12)

  • Velká tabule v exteriéru školy mění svůj text u každého dílu a obvykle souvisí se zápletkou. (Elbarto08)
  • Když se předpokládalo, že třetí série bude poslední, v závěrečném dílu na velké tabuli u školy stálo ,,Konec." Následně však se začátkem čtvrté řady stálo na tabuli ,,Není konec". (Elbarto08)
  • Podle režiséra Steva Lotera měla epizoda "Zmatené city" otestovat fanoušky, jak by reagovali, kdyby Kim a Ron mohli mít vážný vztah. (Tichošlápek)

Reklama

Reklama