Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Teplákovej gang, chch, to pobavilo. Akorát k Wilsonu Fiskovi aka Kingpinovi (Vincent D'Onofrio) mi zrovna moc nesedí. Ale jsem rád, že se tam jeho postava opět objevila, stejně jako ségra Jelena - myslím, že máme zaděláno na další superhrdinské duo. Kate Bishop jako nová Hawkeye (Hailee Steinfeld) ucházející, i když metá stejně pochybné nesmyly, jak Clint Barton (Jeremy Renner): trefí šípem vždy a všechno, naučí se capovinu s trefením manžetovým knoflíkem nebo jinou bižuterií to, co je potřeba, skoky bitky pády lety a všemožné typy šípů. Ale to k superhrdinskému filmu tak nějak patří, takže to holt musím tolerovat. Maya byla možná trochu zbytečně hluchoněmá, ale aspoň nemusela slyšet ten muzikál. V kombinaci s viděním je to opravdu trest, chch. Ale jo, docela zábavnej seriál, který se do MCU hodí (aspoň se tam necestuje časem, dimenzemi a po celém vesmíru). ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nějakou dobu jsem se na seriál těšila, ale schválně si ho nechala na svátky. A dobře jsem udělala :) Hawkey je povedený kousek se skvělou atmosférou, kde všechno funguje přesně tak, jak má. A konečně někde nejde o konec světa!!! Osvěžující a z mé strany neskutečně žádané  :) tohle se moc povedlo  :) ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekal příběhově, něco úplně jiného. Ovšem i tak mě Hawkeye dost bavil. Kate Bishop jsem vůbec neznal a musím říct, že mě ta postava bavila a i herečka mi na ní sedla. Absolutně jsem se posadil na prdel, za vrácení Kingpina. Což je vlastně i oficiální propojení netflix seriálů s MCU.(tak kde je sakra ten Punisher):D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Ďalší kopanec od Marvelu, načo takéto bezduché zlátaniny vôbec tvoria, prvá dva diely úplne tuctové povrchné báchorky. Dúfal som že to bude aspoň zábavné ale kde nič tu nič a herci mi prídu dosť bez iskry. Tretí diel ponúkne aspoň trochu akcie... No rok 2021 teda Marvel u seriálov riadne zakopol.  Hailee Steinfeld je ešte väčšie herecké drevo než som si myslel, radšej nech ostane u hudby. /40%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mnou dlouho vyhlížený projekt nakonec dopadl jinak, než jsem úplně čekal. Jeremyho Rennera mám strašně rád a držel jsem mu pěsti, aby nebyl další z řady, kterému rodinné skandály zničily kariéru a ačkoliv jsem čekal, že jeho série bude hlavně o předávání pochodně, jsem rád, že je to přímo s ním. A ačkoliv jsme se v druhé polovině dočkali i několika zajímavých navrátilců z MCU, nemůžu se zbavit dojmu, že jsem to celé tak úplně nehltal a seriály pro Netflix od zrušené divize Marvel television vypadaly jak lépe vizuálně, tak se i příjemněji sledovaly. Filmový vizuál se na podle mě furt na seriálu projeví hůře, jelikož rozpočet se musí vydělit počtem dílů a i když série stála třeba 150 mega, jak se honosil Feige u WandaVision, není to rozhodně samozřejmá záruka spokojenosti. Ale dost o vizuálu. Renner se konečně po letech vrátil a přitáhl Kate Bishop, která zde naštěstí není tak otravná jako na jiných médiích, kde jsem se měl tu čest s ní potkat. Oba dva to bez problému na sebe utáhnou, což je rozdíl například u Falcona s Winter Soldierem a i když mě vánoční zasazení spíše obtěžovalo a nijak se to nezapíše mezi mé nejoblíbenější zářezy MCU, rozhodně postava Hawkeye odešla s grácií. A za to jsem hodně rád. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • Hailee Steinfeld se svěřila, jak vnímá svou roli Kate Bishop: „Je to postava plná energie a života. Idealizovala si Hawkeye jako hrdinu, který pomáhá lidem a využívá toho, co dokáže fyzicky, ke konání dobra. I ona chce být taková, chce být tímto zdrojem světla v lidských životech, chce vidět lidi usmívat se a pomáhat jim. Stejně jako Clint je velmi rodinně založená a hodně jí záleží na lidech kolem sebe. Když potká Hawkeye, skončí v divoké jízdě plné zločinného spiknutí se člověkem, kterému velmi fandí, a dynamika mezi nimi se vyvine v partnerství, ať už je ochoten to přijmout, nebo ne.“ (Azurovydrak)
  • Psa Luckyho vymysleli autoři Matt Fraction a David Aja a poprvé se objevil v sešitu „Hawkeye (Vol. 4) #1“ z roku 2012. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama