Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech letošních seriálových výplodů Marvelu pod oficiální záštitou Disney+ a možností propojení s filmovým MCU jsem od Hawkeye očekával nejméně, jeho vánoční look v traileru mě spíše iritoval než lákal. Zároveň jsem ale věděl dostatečně dopředu přítomnost Florence Pugh a už jen kvůli ní jsem musel zakusit. A udělal jsem sakra dobře. Jeremy Renner je ve své nejslavnější roli jistotkou, kdo ale extrémně překvapil, je Hailee Steinfeld. Takhle svěží vítr Marvel přesně potřebuje a doufám, že se s ní počítá do budoucna i na filmovém poli. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osobne sa musím priznať, že spočiatku som postavu Hawkeya nemusel. Nebol to môj obľúbený Avenger, ale postupne si k vám cestu nájde. Seriál mi nakoniec prišiel ako dokonalý spôsob, ako sa dostať k jeho postave ešte hlbšie po udalostiach vo filme Endgame. Čo sa týka šiestich epizód, najskôr sa mi to zdalo málo, ale nakoniec ten počet bol perfektný. Celý seriál nás sprevádzal vianočnou atmosférou, bolo to perfektné uvedenie Vianoc, na ktoré sa iste tešil každý, kto si vypočul vo finále známe americké koledy. Pridaním Yeleny do toho celého balíčka bola len čerešnička na torte. Mali sme tam zakončenie prakticky udalostí z filmu Black Widow. Konečná bitka bola epická. Použitie toľko špeciálnych šípov bolo priamo pre Hawkeye a Kate ako stvorené. Kostýmy hrdinov boli dobre prepracované, niečo, čo Hawkeye naozaj potreboval, hoci sa tomu počas niekoľkých dielov vzpieral. (29.12.2021) ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Filmy z marvelovské stáje se s přimhouřením obou očí a překousnutým jazykem celkem dají, ale rozšiřování jejího univerza v seriálech je jeden provar vedle druhýho, bez výjimek. A ještě nikdy jsem neviděl tak znuděnýho Jeremyho Rennera, fakticky. Ten si musel zhluboka oddechnout, když skončilo natáčení. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Upřímně, je mi vážně velkou záhadou, proč proboha tento seriál vzniknul místo dlouho avizovaného sólového snímku. Hawkeye je totiž velmi průměrný a vlastně i tak trochu zbytečný počin, který nám skrze všudypřítomnou vánoční atmosféru předává nudný a natažený příběh bez nějakého většího smyslu. Prvních pár epizod sice díky svému odlehčenému tempu funguje, avšak zbytek je až zoufale nekonzistentní a plochý. Škoda. (Disney+) „The past has caught up with me.” ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

I ty, škaredý tlustý šikanovaný kluku či vypatlaná hysterická uhrovitá kravko, můžeš být klidně Supergejem! Stačí si nechat vybělit anál a předplatit Dyznyho kanál! Hawkeye s drsně ošmirglovaným xichtem Jeremiáše Renery, asi nejméně homo a pohlavně nejvyváženější postava z celého lobotomizovaného vesmíru Buzimstitelů, mohl být, stejně jako mohla být i Černá vdova, kulantním temným akčním napínačem s mrazivě hnusnými padouchy. To by jej ovšem nesměli produkovat sluníčkoví neomarxističtí degenerátoři vkusu náctiletých kokotů i slaboduchých dospělých - Mrvel s Pyzdejem. Tudíž je z toho Eagleass, ultradebilní, trapná, nudná a řádně retardmentorská rádoby kokotmédie o naprosto nesnesitelné přechytřelé slizké náctileté lukopiči a smluvně evidentně velmi otráveném Jeremiášovi, co v patologickém prostředí žluklé ňujorské smetánky potírají za pomocí duhových šípových rachejtlišek a neustálého omílání kýčovitě patetických rodinných hovnot bojovou grotesku ruských teplákových mantáků a Deonofriovic Vincka, jenž se tam objevil snad jen proto, aby ostentativně nasral na odkaz tenkrát ještě velmi solidního Troufďábla. A jednoznačně nejmacatější bradavicí na krabaté prdeli této povrchní a přiblblé pičočalamády je násilně naroubovaná megažinantní a totálně ochrnutá Deflorance Puke jako Černá vdova ryloudyt, která by (nejen) za svou parodii ruského přízvuku rozhodně zasloužila přinejmenším bolestivou anální penetraci naježeným Putinem. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • Clown, Kamzimierz Kazimierczak (Fra Fee), je v komiksech polským žoldákem, který se přestěhoval do USA poté, co byla celá jeho cirkusová rodina zabita během ozbrojeného konfliktu. Tragická nehoda, při níž zemřel jeho kamarád Janek, ho přiměla k zabíjení lidí bez zjevného důvodu a začal se živit jako žoldák. Pracoval pro několik mafiánských bosů, včetně Kingpina či The Owla. (Kubaaa97)
  • Píseň „I Can Do This All Day“ z muzikálu „Rogers: The Musical“ odkazuje na frázi Steva Rogerse (Chris Evans). (Kubaaa97)
  • Jacques Duquesne (Tony Dalton) je v komiksech bývalým karnevalovým umělcem a zločincem, který v mládí trénoval Clinta Bartona. Po své nápravě se připojil k Avengers pod jménem Swordsman a později se oženil s Mantis. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama