Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kang vs. Ant-Man. Na první pohled to nedávalo smysl, na druhý to byla zajímavá a netradiční volba. No a nakonec jsem vylezl z kina s pocitem, že k tomu nikdy nemělo dojít. Marvel vyplýtval možná nejlepší verzi slavného padoucha do filmu, kam tak nebezpečný protivník vlastně nepatří. Ant-Man pro něj totiž opravdu není relevantní výzvou, a tak musí Kang spoustu času jen stát a nechat známé hrdiny, aby se mu pokusili nějak složitě ublížit. Holt ultimátní dobyvatel v… milé sci-fi pro celou rodinu. Samozřejmě nic proti Jonathanu Majorsovi, ten je v roli přemýšlivého drsňáka parádní. Bohužel však skončil v průměrné barevné pohádce z greenscreenové říše, kde půlka postav bloumá odnikud nikam (chudák Michael Douglas) a všechno zachraňuje hlavně svižné tempo a slušná akce. Jako výplňovka pro mladší a starší je tedy Quantumania v klidu skousnutelná (i proto, že má jen dvě hodiny). Jakmile po ní ale budete chtít nějaké epické nakopávání nové éry, krutě pohoříte. Za chvíli vám v hlavě opravdu zůstane jen Kang – a kvůli potitulkové scéně i vědomí, že se do budoucna můžou dít věci, které Marvel potopí ještě mnohem hlouběji. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem, že to může být horší než čtvrtý Thor. Přitom ze začátku jsem si říkala, že půjde o neurážející marvelovku. Na to, že se to bude celé odehrávat před green screenem, jsem byla připravená, na co jsem ale připravený nebyla - MODOK. Jak tohle vůbec mohlo u marvelu a přes všechny ty schvalovací procesy projít? Něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla, v momentě kdy se objevil na scéně, nemohla jsem tento film dál brát vážně. No a závěrečná půlhodina je jeden velký bizár s opravdu velmi špatně napsanými dialogy, nedalo se ani smát, spíše mi bylo líto všech zúčastněných. Škoda Kanga, který je opravdu výborný záporák, ale bohužel ho dali do špatného filmu. Marvel bude mít co dělat, aby tenhle přešlap napravil. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... (Viděno v kině: 2x) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o nejlepší film mcu, možná ani o nejlepší díl trilogie, ale rozhodně se jedná o nejvíc sci-fi film MCU a film s jedním z nejlépe zpracovaných záporáků. Kang si krade každý záběr, každou scénu pro sebe. Majors je Kang budící maximální respekt, působí epicky mocně a hrdinové proti němu nemají šanci. Je to doslova boj nejsilnějšího padoucha s nejslabším hrdinou. Další věc, kterou prostě musím vypíchnout, je návrat k mravencům. Svět Kvantové říše připomíná Pandoru a zároveň máte pocit, že koukáte na nějakou pseudo verzi Star Wars prequelové trilogie. To jsou ale všechny klady. Film jako takový je zbytečný a jediné, co má velký vliv do budoucna, jsou potitulkové scény. Film je doslova celý před zeleným plátnem, filmaři si vyhráli jak jen mohli i když mohli více, ne že zrovna toto by mi nějak vadilo, jen jsem čekal asi víc. Humoru výrazně ubylo i když tu pořád je, Některé postavy působí zbytečně. V poslední řadě MODOK, to teda bylo něco hroznýho. Proč museli tohle zpracovat a nevymysleli raději něco nového, ten sráží film trochu dolů. Sumasumárum zlatý střední průměr, který má dva velké plusy, návrat k mravencům a hlavně záporák. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

OMGWTFLOL Tohle je fakt jak od Eda Wooda, tady nějaká logika, koherence, návaznost scén a nedejbože smysluplnost příběhu vůbec nehrají roli. Tenhle scénář rozhodně nemohla psát AI, protože ta by odvedla práci rozhodně lepší. Přitom i přes ten hloupý příběh je to i hrozná nuda, tak potenciálně originální prostředí, a v něm přitom jen minimum nápadů, jen design těch živých baráků mě bavil, jinak to vypadá jak generické fantasy... akorát tedy extra hnusně natočené, kde green-screen trčí z každého záběru. I když tam green screen nepoužívali protože Volume, režisérovi to nedošlo, stejně všechno točil jak před zelenou zdí velkou zhruba tak tři metry na tři metry. MODOK to celé aspoň na chvíli zachraňuje, protože z otravné sračky z toho aspoň na ten malý moment udělá guilty-pleasure sračku. Don't be a dick. Beyond cringe. No, kdyby Marvel netočil i seriály, tak řeknu že horší už to být nemůže. 3/10 Btw vzhledem k tomu že v závěru jedna budova objímá druhou, vede mě to k otázce: jakým způsobem budovy v MCU souloží? A jak se rodí? Když přichází na svět malá baby-budova, vyleze z té velké oknem, a nebo dveřmi? Otázky, samé otázky. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Film je věnován památce Davida Jonese, vedoucímu výpravy filmu Eternals (2021). (Kubaaa97)
  • Kangove (Jonathan Majors) jazvy na tvári pripomínajú znaky na jeho maske z komiksu. Jeho štít na tvár tiež spôsobuje, že jeho tvár vyzerá modro. (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama