Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o nejlepší film mcu, možná ani o nejlepší díl trilogie, ale rozhodně se jedná o nejvíc sci-fi film MCU a film s jedním z nejlépe zpracovaných záporáků. Kang si krade každý záběr, každou scénu pro sebe. Majors je Kang budící maximální respekt, působí epicky mocně a hrdinové proti němu nemají šanci. Je to doslova boj nejsilnějšího padoucha s nejslabším hrdinou. Další věc, kterou prostě musím vypíchnout, je návrat k mravencům. Svět Kvantové říše připomíná Pandoru a zároveň máte pocit, že koukáte na nějakou pseudo verzi Star Wars prequelové trilogie. To jsou ale všechny klady. Film jako takový je zbytečný a jediné, co má velký vliv do budoucna, jsou potitulkové scény. Film je doslova celý před zeleným plátnem, filmaři si vyhráli jak jen mohli i když mohli více, ne že zrovna toto by mi nějak vadilo, jen jsem čekal asi víc. Humoru výrazně ubylo i když tu pořád je, Některé postavy působí zbytečně. V poslední řadě MODOK, to teda bylo něco hroznýho. Proč museli tohle zpracovat a nevymysleli raději něco nového, ten sráží film trochu dolů. Sumasumárum zlatý střední průměr, který má dva velké plusy, návrat k mravencům a hlavně záporák. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejsterilnější Marvelovka, co byla natočena. Barevně přeplácaný, nesmyslný mišmaš, kde je možné úplně vše. Herci neví co hrát a řeší se jedině aby stáli na správné značce až se vše bude renderovat. Nevadí mi nenáročné rodinné blbosti, ale jestli je tohle budoucnost Marvelu, tak nás nečeká nic dobrého. Nejhorší Marvel, který se nebezpečně blíží k těm nejhorším kouskům od DC. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Takto to dopadne, ak robí pompéznu variáciu na Star Wars treťotriedny tím animátorov, ktorý by ešte pred 20timi rokmi robil nanajvýš efekty pre Smallville. A nie je to len odporné po stránke CGI, nevkusný a mdlý je dizajn všetkého v obskúrnom svete mikrokozmu, ktorý mal byť ťahúňom tohto filmu. Herci sú znudení, scenár písal ChatGPT, vtipy nefungujú, jediné pozitívum je, že na to už ľudia prestávajú chodiť do kina a nenechajú sa opiť hocijakou koninou so značkou Marvel. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Recept na marvelovku fáze whatever: Základ sestavte ze zajetých postav, které před sebou bezdůvodně zatajují kruciální informace a chovají se jako idioti, jen aby se ústřední zápletka filmu mohla vůbec odehrát. Přidejte otravné nové postavy, které jsou ve všem instantně nejlepší a na kterých budete moct stavět budoucí filmy. Zasypejte to tunou digitálních efektů, hrstí otřesných dialogů a špetkou trapného humoru. Celou směs zamíchejte tím, že ačkoliv každá z postav by měla mít své ohrazené charakteristické schopnosti, příhodně na ně neustále buď zapomíná, nebo je zkrátka používá jen ve chvíli, kdy se to scenáristovi hodí do krámu. Nebo pro jistotu nejsou tyto schopnosti vůbec specifikovány, aby se zkrátka mohlo odehrát cokoliv. A nezapomeňte okořenit zbytečnými cameo rolemi. Vyleze vám z toho nechutný blivajz, který vám přesto spotřebitelé sežerou i s navijákem, protože jste přece značka. Marvel Studios. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to digibordel jak Avatar ale je to zábavnější. Kam se hrabe nějaká plesnivá Duna, tohle je lepší. Chválím kostýmy a vibe a celkem vtipný začátek. V druhé polovině už sem se lehce nudil, ale Kang je celkem cool. Přišlo mi, že všichni tak nějak nedostali prostor nebo neudělali nic vyjímečnýho. Uplný trash to ale není. Připomínalo to Spy kids 3..hlavně ta potitulkovka lol. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Do kín tento film bol zaslaný pod menom „Dust Bunny“. (Pat.Ko)
  • Na Scottově (Paul Rudd) plaketě nejlepšího zaměstnance století si můžeme všimnout jmenovky „Jack“. Ta odkazuje na Paulova syna Jacka. (Kubaaa97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama