Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

HAL 

všechny recenze uživatele

OMGWTFLOL Tohle je fakt jak od Eda Wooda, tady nějaká logika, koherence, návaznost scén a nedejbože smysluplnost příběhu vůbec nehrají roli. Tenhle scénář rozhodně nemohla psát AI, protože ta by odvedla práci rozhodně lepší. Přitom i přes ten hloupý příběh je to i hrozná nuda, tak potenciálně originální prostředí, a v něm přitom jen minimum nápadů, jen design těch živých baráků mě bavil, jinak to vypadá jak generické fantasy... akorát tedy extra hnusně natočené, kde green-screen trčí z každého záběru. I když tam green screen nepoužívali protože Volume, režisérovi to nedošlo, stejně všechno točil jak před zelenou zdí velkou zhruba tak tři metry na tři metry. MODOK to celé aspoň na chvíli zachraňuje, protože z otravné sračky z toho aspoň na ten malý moment udělá guilty-pleasure sračku. Don't be a dick. Beyond cringe. No, kdyby Marvel netočil i seriály, tak řeknu že horší už to být nemůže. 3/10 Btw vzhledem k tomu že v závěru jedna budova objímá druhou, vede mě to k otázce: jakým způsobem budovy v MCU souloží? A jak se rodí? Když přichází na svět malá baby-budova, vyleze z té velké oknem, a nebo dveřmi? Otázky, samé otázky. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Gordon Gekko, ztělesnění toho nejhoršího na neoliberálním kapitalismu, obhajuje socialismus. Aspoň něco zajímavého jsem na tom filmařském clusterfucku dokázal nalézt. Škoda, že když socialisté - mravenci - dovedou zabránit kvantovému kolonialismu, nedokážou utnout mrvelizaci mainstreamové popkultury. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo to doprdele bolo ? Mám pocit, ako keby niekto v štúdiu Marvel spláchol všetky dobre nápady do záchodu. Najslabší Ant-man a aj jedna s najslabších Marveloviek. Úvod bol taký strašný, že som normálne trpel a divil sa, čo mi to tvorcovia predošlých celkom solídnych mravčích filmoch naservírovali. Príbeh slabota, žiadna návnada, po ktorej môže hladný divák skočiť. Herecké obsadenie je znova to isté (chýba tu však štýlový Miachael Peña), no mám pocit, že tu sú niektoré scény už moc prepálené a vôbec nefungujú tak ako v predošlých dieloch. Efekty a digitálna ríš Quant úplný grc, o otrasnej digitálnej mega hlave ani nehovorím, ľutujem tých hercov, veď na place videli len zelené plátno, potom sa nedivým, že nevedia čo majú vlastne hrať. Prečo po takej kritike nakoniec nedám nižšie hodnotenie ? Pretože sa to od polky celkom rozbehne a Jonathan Kang Majors je celkom solídny záporák a aj herec, ktorý sa na tu rolu hodí (niektorí z nás už ho mohli vidieť v seriáli Loki). Záver ma celkom bavil, páčilo sa mi finále a som zvedavý čo bude ďalej, tak s prižmúrenými očami hodím slabučkú tretiu hviezdičku. P.S: za titulkami sú dve scény, tak nevypínajte. 55% - 3* ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zlomil. Ztělesněná problematika současného Marvelu a nejzbytečnější film vůbec. Charisma Jonathana Majorse nezachrání bezduchou prázdnotu sázející na nekonečné recyklování toho, co před lety fungovalo. Dnes zbyl jen patos, debilní humor a fanservis. Film připomíná osmdesátkové fantasy typu Labyrint, ale tyhle filmy měli alespoň charisma a byli zábavné, tohle je sebeparodie a ještě nefungující. Jediné plus je za vfx artisty a za Majorse. Doufám, že DC s Gunnem v čele zničí tohle studio a fanoušci nebudou podporovat tuhle mašinérii. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri Ant-Manovi mal ostať Edgar Wright a išlo by tak asi o jediný Marvel so skutočným autorským vkladom, rozumej najviac utrhnutý z reťaze a s jasnou víziou. Sem tam sa zablesne aj v Quantumanii, avšak ak si zoberiete námet, tak tu boli možnosti doslova nekonečné asi ako celé multiverzum. Najzaujímavejšie je to v schrodingerovej krabici, avšak prečo jej potenciál nie je ďalej využitý, je záhadou. Vlastne nie je, tvorcovia sa snažili ostať pri zemi práve kvôli tomu, aby oslovili masy marvelovských fanúšikov, čo sa nakoniec ale nepodarilo. Celkovo ale trojka ujde, je tu zopár nápadov, vizuál je pekný, ale mohol byť oveľa viac vynaliezavejší, ako všetko v tomto filme. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama