Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přišlo to ve správnou dobu, jednak je před Vánocema a jednak se teďka objevil trailer na Strážce Galaxie 3. Tohle tedy beru jako spíš takovej dlooouhej trailer. Je to každopádně vtipný a jakožto fanoušek týdle potrhlý partičky sem spokojenej... Je to asi jedinej Marvelackej "film" ve kterrým neí žádnej záporák :o) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

VÁNOČNÍ TRIO 1/3 - Ačkoli jsem si říkal, že tenhle rok si žádný maraton vánočních filmů nedám, nakonec se mi jich stejně pár nastřádalo a tak jsem si aspoň tři z nich, ty od pohledu nejzajímavější, vybral. A výsledek byl, jak jsem se tak trochu obával, ne zrovna povedený. Na jednu stranu to na mě působilo, jako by Gunnovi Marvel dost přistřihl křidélka a výrazně mu do toho kecal, aby to nebylo až moc svérázné a parodické (jak už to Gunn umí) a hlavně díky tomu výsledek bohužel zapadá do toho, co Marvel točí normálně. Jenže na druhou stranu se tam pár povedených scének najde, Strážci Galaxie dorazili skoro všichni a celé to přeci jenom je vánoční speciál, takže bych od toho asi neměl očekávat rovnou kvalitu předchozích filmů a ani kvalitu trojky, která už příští rok vyjde. Takže tomu jsem aspoň částečně schopný odpustit pár kýčovitých a sladkobolných momentů, i ten dost umírněný humor. Ale i tak to na tři hvězdy vidím jen tak tak, tohle prostě není Gunn tak jak ho mám rád. Slabé 3* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

The Pogues přes Marvel logo místo znělky? Gunn je božan! Sváteční speciál je o nápravě ducha Vánoc pro StarLorda, který je podle všeho v dětství měl zkažené. Tak se mu Drax s Mantis rozhodnou sehnat dárek. A Kevin je přes svátky Sám doma... Veselá Vánoční taškařice plná drobných pomrknutí, dobré nálady, skvělé hudby a srdíčka kdy si kamarádi točí něco pro radost. P.S: Nový, baculatý Groot je Dieselovi čím dál tím víc podobný. "Možná ti herci nestojí úplně všichni za hovno." ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pre ľudí ktorým na Vianociach a Marvel záleží pecka, pre mnohých ďalších trapas. Ako sa píše vo viacerých komentároch mohlo to byť určite kratšie, podstatná je však myšlienka príbehu. Keď naše zhruba 8 ročné ja nechápalo že prečo u starých rodičoch sú pod stromčekom iba prázdne škatuľky s darčekmi už tretí rok po sebe a naše ja očakávalo čo tam nájde zároveň nechápalo že pre nich je zmyslom Vianoc to že sme s nimi dlhšie ako inokedy. Svojim spôsobom autori do bodky vystihli podstatu Vianoc, dospelý ľudia by aspoň raz zatúžili aby ich pocit z tohto sviatku bol rovnaký aký majú deti a nie taký, že čo komu zase kúpim, zase budú plné obchody, kurwa kedy už budú salónky v akcii...A super faktom je aj to, že zarytý liberáli a odporcovia kresťanskej viery sa tiež potešia, keď na tento sviatok nájdu pod stromom (dúfam že umelým) nový Apple 13. Vtedy netreba pičovať na prázdne kostoly a náboženských fanatikov, kurňa nový mobil, tablet či notebook je dobrý aj vtedy :-D ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, že TOP 3 Marvel filmy 4. fáze tvoří z 2/3 speciály, které mají okolo 45 minut. Holiday special je taková nevinná záležitost, kde se Mantis a Drax vydávají na zemi, aby pro Petera Quilla sehnali vánoční dárek. Není to nic extra, ale pobaví to a těch 40 minut uběhne jako voda. Člověk se u toho dost nasměje a zároveň to slouží, jako takové poselství. Nevím co bych tu k tomu řekl. Holiday special je jednoduchá zábava, která má vánoční kabátek. Za zhlédnutí určitě stojí. ()

Zajímavosti (34)

  • Když Yondu (Michael Rooker) na začátku přijde se slovy: „Co to tu u všech plamenů Ogordu vy dva vyvádíte?“ (v originálu „What in the fires of Ogord y'all think you doing?“), tak se jedná o odkaz na postavu Stakara Ogorda, kterého si ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) zahrál Sylvester Stallone. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama