Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

"Vítejte do světa blyštivých zrcadel, drahých parfémů a lidí, kteří se pohybují na vrcholu společenského žebříčku. Lidí, o kterých se mluví." V překladu: Další nesmyslné bláboly o vymaštěnejch ignoratnech vymetajících večírky, jejichž jediný společenský nebo kulturní přínos tkví právě v tom, že o nich může referovat bulvár. Shlédnuto náhodně (a tudíž bez varování) před čekáním na jakýsi film - ve vší té nepřipravenosti jsem nemohl rychle našátrat kýbl na duševní splašky, takže jsem pomyslně poblil půl obýváku. ()

opox odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že prostě spousta lidí v naší zemi bulvár žere, ale mě jsou prostě životy našich rádobycelebrit ukradený. Já vím, nemusím na to koukat, a taky se na to nedívám, raději přepnu na jiný program. Stejně ale nechápu, proč na TV Prima musí být denně bulvární zpravodajství. Je to smutný, že třeba sportovního zpravodajství se nedočkáme (a toto má za následek i další kiksy TV Prima - viz Libor Bouček jako moderátor fotbalového studia při Lize mistrů), zato každodenní průjem ze života "slavných" nesmí chybět! ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že bulvár se na nás valí ze všech stran a vzhledem k tomu, že Prima má už Top Star, tak mi tohle přijde úplně zbytečné. Stejně nezajímavé pitomosti jako v Top Staru a ještě k tomu v nepěkném studiu (ne že by někde na Primě bylo nějaké lepší). Působí to hodně uměle celé, výkony moderátorek taky neoslní....Asi by se nic nestalo, kdyby tahle nastavenina zpráv nebyla. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a ujistila se, jak strašně jsem mimo. Nebo je mimo Alice Bendová a spol? Jakási poměrně ošklivá topmodelka, jméno si nevybavím - vživotě jsem ho neslyšela, se chlubila, kolik promotérů ji má v zámořských klubech (pochopila jsem, že nemyslí sportovní kluby) zapsanou v mobilu pod A (jako největší prsa,výška a kdovíco ještě) a jak je šťastná, že není B nebo C.....Ufufuf....to si radši pustím Matrix, tam je ten virtuální svět aspoň vypodoben kvalitně. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nedokážu pochopit, proč tenhle pořad vlastně vzniknul. Když se neobjevuje v televizi Gott, tak tam prostě strčí jeho Ivanu, aby uváděla "zprávy"?!?! Ty uvozovky jsou tam z toho důvodu, že jde z poloviny o bulvár a nikoliv o regulérní publicistiku (jak nečekaný že?). Občas je ta TV opravdu na blití. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama