Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

To se blbě hodotí... :D ....Nápad dobrý, snaha značná, některé záběry jsou až neuvěřitelně promakané a vedle tohodle brilantně pošahaného Jokera by si snad i Ledger připadal jako druholigový náhradník.....Ale nadruhou stranu-je to chvilkama zbytečně moc parodické a souboje jsou řemeslně nezvládnuté, takže jsem se ke konci-i při osmiminutové stopáži-trochu nudil....Naštěstí poslední záběr je značně epický. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Krátký film o tom, kterak se Batman utkal s Jokerem a následně s vetřelcem a pak s predátorem a nakonec s oběma.... Tak nějak se to dá charakterisovat. Připočíst se musí perfektní atmosféra, perfektní Joker (přímo jako z originálního komixu, žádný Nicholson!) a moc uspěchaný konec. Rozhodně stojí za vidění, jen mohl být delší. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Na amatérský krátkometrážní snímek výborná vizuální prezentace, která ovšem nezakryje fakt, že mnohdy se Dead End vleče i na ploše stopáže pouhých šesti minut ( nepočítám titulky ). Začátek do konfrontace s Jokerem je fajn, s příchodem Alienů a Predátorů už je to jen ucházející bitkařeni bez WOW efektu a člověk jen tupě zírá, co bude dál. Konec je poměrně fajn, ale celkově na mě tento projekt působí jen lehce nadprůměrně. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Spájať predátora a votrelca s batmanom chce fakt odvahu, toto sa ozaj nerobí. Pozítivne na tomto boli aspoň efekty a na to že je to fanušikovský film tak je celkom fajn spravený. Vrchol však boli slovenské titulky kde písali že sú polské. Pomyliť si náš jazyk s poliakmi uz je ozaj vrchol trapnosti. 3* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)

Reklama

Reklama