Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Za to fanouškovské nadšení, které navíc jde ruku v ruce s talentem a citem pro comicsový look nemohu dát míň. Líbí se mi, že ač je to amaterský kraťas party nadšenců, tak z technické stránky vůbec není cítit neumětelství a levnost (možná kromě batmana v muscleshirt - ale i ten takhle vypadá v comicsu). Mohu si jen říci: Odkud jen tvůrci vzali ty krásné hračky (AvP :)) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nádhera :-) Úžasnej vypointovanej Cross Over s tou správnou atmosférou. Superhrdinskej kraťas, kde vlastně nikdo nemá nadpřirozený schopnosti. Co se týká Predátora, tak prostě viděl Vetřelce, rvačku a lidi se zbraněmi, tak to šel omrknout. Superhrdinové to holt maj těžký. V manuálu nikde nemaj poznámku o tom, že Predátoři neloví neozbrojený lidi. Jen jsem nepochopil, proč by se ostatní Predátoři měli začít rvát s Batmanem. To by naprosto odporovalo jejich filosofii (nebo pravidlům lovu, chcete-li). Navíc za zmínku stojí dokonalá hudba, smíchaná z hlavních témat Batmana, Vetřelce a Predátora. | ► Batman: Dead End ()

Reklama

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to zajímavé. Jako fanoušek Batmana, Vetřelce i Predátora nepohrdnu tím, když je vidím všechny najednou. Chápu, že byl filmeček natočen jen pro fanoušky, a podle toho ho také hodnotím. A po technické stránce je to s tak nízkým rozpočtem úžasné. Oceňuji kostýmy i dobře vybrané místo na natáčení. Také hudba ze samotného Predátora k tomu skvěle sedí. Ale jinak mi ve snímku chybí nějaká myšlenka. Když Batmana predátor zachránil, proč na něj Bruce hned zaútočil? Pokud chtěl predátor ulovit i Batmana, proč nezůstal neviditelný? A nechci zpochybňovat to, že by Batman dokázal predátora porazit. Ale podle mě ne soubojem tělo na tělo. Němá náhodou predátor větší sílu, než člověk? Mnoho otázek a žádné odpovědi. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kraťas s famózním obsazením legendárních postav. Batman... Joker... Vetřelec... Predátor... Mohlo to být možná trochu zajímavější a pestřejší, když už se do toho tvůrci pustili. Ale i tak je to fajnový souboj, který nepostrádá atmosféru, náboj a hlavně zmíněné superhrdiny a supermonstra. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama