Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

Reklama

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Batman: Dead End je skvělá záležitost s vychytanou atmosférou a dokonalými kostýmy (i to Batmanovo "pyžamo", které je jen tak mimochodem použito zcela záměrně). Škoda, že (jinak dobrý) fantrailer Superman & Batman od stejných tvůrců už podobnou atmosféru postrádá. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w Neznášam amatérske filmy, lebo sú príliš lacné a hrajú tam herci ktorý sú vyložene nemožný a tvorcovia len málokedy oplývajú nejakým talentom. O to viac však dokážem oceniť keď amatérsky film ma dokáže zaujať ako tento. Zručne nasvietené zábery dotvárajú skvelú temnú atmosféru. Dvaja herci. Batman je v pohode i keď má ten staručký oblek ale Joker ktorému aj vidno do ksichtu ten kúsok zahral dobre. Ďalej sú tu masky ktoré sú vynikajúce. Pointa je tiež prekvapujúca no niekomu to sem nemusí sadnúť. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie až taká pecka. Atmosféra hustá, dážď podmanivý, hudba bombastická, plášť a maska Batmana skvelá - len ten gay kostým a podpriemerný Joker kazia dojem. A to ešte neprišiel rozhodujúci zvrat, kde je síce akcia skvelo zvládnutá, no prítomnosť votrelca i predátorov pôsobí skôr ako z Batman: Brave and Bold... len bez humoru a nadhľadu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama