Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Film určený skôr pre deti, s jednoduchým príbehom, ktorého koniec ste mohli tušiť už od začiatku. Ale to ostatné, to bola jedna vtipná hláška za druhou, neskutočne som sa bavil :) Český dabing akože vynikajúci, Genzer a Suchánek ako dve rapujúce muchy a pelikán s menom husa ala Patrik Hezucký - lepšie ani vybrať nemohli. A potom scény ako ilegálne nočné preteky koňov, či scénka s "kyslým dažďom" boli fakt úžasné :D MÁTE S TÍM ŇÁKEJ PROBLÉM KŘUPANI? (90%) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mám ráda příběhy o outsiderech, kteří mají velký sen. Vůbec nevadí, že už je předem jasné jak všechno dopadne. Jsou to příběhy o naději, víře, urputnosti a možnosti všem dokázat, že se dá zvládnout všechno o čem sníme. Český dabing byl hodně povedený. To bylo poprvé, co jsem slyšela dabovat zpěvačku Ivetu Bartošovou. Mluvila klisnu Sandy. ()

Reklama

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém hrají jak lidé, tak i zvířátka a sem tam museli autoři i dodělat něco počítačově, ale toho je skutečně málo. Nádherný dabing v podání zvířat. Excelují hlavně mouchy a létající pevnost pelikán alias husa. Ten je prostě super. My se na tento film rádi koukáme i s našemi dětmi a pořád je se čemu zasmát. Pokud tedy máte rádi filmy se zvířátky a chcete se skutečně skvěle bavit, tak neváhejte a kouněte se na tento filmeček. ()

blues 

všechny recenze uživatele

Film je příjemnou alternativou ke snímku o prasátku Babe, které chce být pasteveckým psem. Chudák zebra, co musela tahat tu holku na zadech, kdoví, jestli to nebyl pomalovaný kůň. Pro děti zajímavé spestření odpoledne. Film nemá slabiny, ale ani výrazné momenty. Teda až na jeden - a to jsou mouchy v podání Suchánka a Genzera:) ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

To jsem se zas jednou nechal upsat ďáblu, když jsem povolil slečně vybrat film. Už jsme viděl hodně přehnanejch nápadů, ale zebra, co má sen vyhrát dostih, to opravdu překračuje všechny meze. A pohled, jak si to krosí v tom jeteli je opravdu dost zarážející. Ještě, že to ten dabing vytáhl, protože Suchánek, Genzer a Hezucký své postavičky vyšperkovali dokonale. Za to Vašuta bych zastřelil při každém slovu, které vypustil z hub*, protože ten jeho dabing a artikulace, připomínající dabing nějakého porna z let 70, mi rval uši. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Na hudbě k snímku se podílel Sting a hlavně Bryan Adams, jehož záběr sahá od vlastní hudby, přes filmovou, až po hudbu k počítačovým hrám, např. Grand Theft Auto: Vice City (2002). Díky práci na filmech má na kontě už čtyři nominace na Zlatý glóbus a tři na Oscara. (imro)
  • Obecně je známo, že ochočit a vycvičit zebru tak, aby se na ní dalo jezdit, je težší, než je tomu u koně. Jde spíše o výjimečné případy, když se to povede. (SONY_)

Reklama

Reklama