Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

horor2 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Na VHS psali VAROVÁNÍ: TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY! Nebo něco v tom smyslu, tak jsem natěšený valil domů, málem jsem si i rozbil po cestě hubu a nakonec jsem dostal takovou sračku! Po 10-ti letech jsem to viděl znova a opět jsem měl nepříjemnou pachuť. Prý vyšla nějaká PRODLOUŽENÁ verze, tak uvidím, co to bude. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel se pokusil o návrat do svých rodných vod, ale naneštěstí mu tak nějak došel benzín a jeho pila spíše vrčí, nežli řeže. A právě tímto nedostatkem nejvíc trpí samotný Leatherface, z něhož se vyklubal transexuál (čímž se asi nejvíc přiblížil svému skutečnému předobrazu) a bábovka, na které si všichni jen vybíjí zlost. Z démonického a chladnokrevného zabijáka se tak stává politováníhodný ubožák se smutnýma očima odsunutý do pozadí. Hlavní atrakcí filmu tedy zůstává úchylný Matthew McConaughey, který se své role ujal tak přesvědčivě, že člověk na chvíli zapomene na zprzněného Leatherface. Druhým vábidlem je mladičká Renée Zellweger, která marně uniká ze spárů šílené rodinky a jejího černého humoru. K nelibosti ale přispívá i samotný závěr, kde Henkel z kanibalské rodinky dělá nadnárodní manufakturu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo zase tak hrozný jak to podle zdejšího hodnocení vypadá! Jo je to blbost! Jak už jsem psal u dvojky Texaský masakr a horor-komedie? E-e teda...to k sobě očividně nějak nejde ani při druhém pokusu. To museli byt v začátcích kariéry Renée a Matthew asi hodně zoufalí, když šli do tohodle filmu. Nejvíc mi tam asi vadilo ztvárnění Leatherface! Z ,,dsného" zabijáka tam udělali nějakého ukňouraného chudáka, poseroutku a co bylo nejhorší tak jakousi transku! Ale tak některé vtipné scény zabírali, sem tam se dostavovala chvílemi hororvá atmosféra, která však byla v mžiku něčím pokažena, ale rozhodně se na to dalo podívat! Aspoň jednou určitě! 39% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama