Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

kubasimo odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie. Z hudby, která podbarvuje všechny scény, mi je špatně. Když se koukám na obraz a poslouchám zvuk, má pocit, že mám rozbitou televizi, protože dabéři se opravdu netrefí ani do jednoho otevření úst postav. Kritizovat bych mohla ještě dále, ale už toho raději nechám. Snad jediné pozitivní na tomto seriálu je krásná německá příroda. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje absolutně nejgigantičtější guilty pleasure. Je to šílené, že už tomu bude letos 10 let, co Barrandov vůbec odstartoval a s ním i možnost vůbec poznat tenhle nekonečný seriál našich bavorských sousedů. Deset let, co jsem na jedinou stravitelnou telenovelu narazil a kdysi ji během letních prázdnin sledoval ve dvoudílné dávce každičký den. S tím, že v Německu Sturm der Liebe dnes čítá již neuvěřitených 3000 epizod, nemám nikdy šanci vidět všechny, i dnes jsem si po té tříleté pauze, co Síla lásky zmizela z našich obrazovek, utvrdil, že nepotřebuji vidět každičký díl. Nejradši bych byl kdybych našel nějaký zdroj, který klidně i v té zpropadené němčině sesumíruje ty nejdojemnější i nejdrsnější momenty. I když je to pro některé nesnesitelný kýč, já s touhle romanťárnou vyrostl. A znám leccos o leckteré z té obrovské škály postav, které se zde kdy mihly. ()

Reklama

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, ľudia, až taká katastrofa to nie je :D No dobre, možno je seriál ( alebo skôr telenovela ) plný presladených scén, jedna maličkosť sa naťahuje cez 100 dielov, vrah vždy unikne spravodlivosti, obvinia nevinného a pravá láska nakoniec vždy zvíťazí. Teraz ruku na srdce. Ktorá telenovela takáto nie je? Odo mňa si zaslúži 1* a to za to, že hocikedy zapnem telku, vždy, zdôrazňujem - vždy- beží toto. Iní herci, rovnaká téma, po roku starí herci, rovnaká téma, po polroku zmiešaní noví a starí herci, téma ostáva. Tak čo, aspoň sa babky nenudia. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Najlepšia zo súčasných európsky telenoviel a asi najlepší európsky seriál, ktorý vysiela STV. V Česku sa zaujímavo popasovali s názvom. Nechápem ale, prečo musia byť vždy taký originálny. V tomto prípade je to ale aj tak na prd, lebo meniť názov pri každej päťdesiatej epizóde, keď sa mení pletka vzťahov a Laura už dávno oddychuje na pláži v Dolných Bačkurovciach musí byť naozaj nudné :-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Verner už má x-tou ženu, ale stále miluje svou ex Šarlotu, která už má x-tý účes. Záporáci se přelévají v nejlepší kamarády a naopak... prostě nikdo není černý, nebo bílý. O absurdní situace není nouze - ať už jde o ztrátu paměti, citů!, slepotu, rakoviny a nádory, spoustu nemanželských dětí (Vernere! Ty kanče!), africké princezny, argentinskou mafii a podobně. Přes to všechno si můžeme být jistí, že budeme sledovat další a další dvojice, které si jsou sice souzeni, ale cesta k jejich lásce bude nesnadná a zlomí srdce mnoha lidem. Ach :-) Já si na tento hotel docela zvykla a ráda se kouknu (i když občas prskám smíchy)... zrovna teď je tam zima a ta krajina je nádherná. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Fürstenhof v skutočnosti nie je hotel, zábery z jeho izieb, recepcie, kuchyne a ďalších interiérov sú natáčané v štúdiu. (nico_1)
  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)

Reklama

Reklama