Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách jsem si říkal, že Jeptiška je konečně horor, kterej stojí za to. Zejména první vraždička mě nadchla, stejně jako ten tučňák, kterej sice nebyl bůhví jak dokonalej, ale vyvolával při každym zjevení přejemnej mráz na zádech. Jenže pak se do toho vložili přechytralí teenageři, hororová klišé a na závěr debilní pointa, kterou sice člověk uhádne za krátkou dobu, ale brání se jí zuby nehty. A tak slibný to bylo. 30% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia tohoto filmu,majú veľkú fantáziu.Tí čo vedia riešiť dobré záhady,tak tento film prekukli hneď od začiatku a vedeli čo bude nasledovať,tí druhí musím sa priznať,k ním patrím aj ja,ktorých celkom pohltil dej o mníške,tak na konci filmu museli strašne nadávať tak ako ja.Radšej by som strávil pointu s duchom,ako to čo nasledovalo.Aj ta mníška bola až trápne zle vizuálne spracovaná,pri niektorých scénach.Atmosféru to niekedy malo,hlavne v tom kláštore ale ten koniec bol neskutočne debilný.A hlavná postava tiež moc hereckého umenia neukázala.Bol som pripravený dat lepšie hodnotenie,ale ten koniec ma znechutil natoľko,že určite nemožem dat lepšie ako 2*. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Jo vizualně je to docela hezký. Všichni co ve filmu hrajou jsou dobře oblečení sympaťáci. Jeptiška taky celkem jde. Má to i několik jakž takž napínavých scén. Ale jinak je to už mnohokrát viděné schéma vyvražďovačky. Navíc se ve filmu skoro pořád mluví, hororové akce je pomálu a o gradaci napětí se už vůbec nedá mluvit. Taková sterilní pásová výroba pro ... hmmm ... asi širší masy lidí. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Neviem čo si mám myslieť o mníške, ktorá vytryskne z hajzla a mení sa ako skupenstvo vody, ale keď o tom príliš nepremýšľam musím uznať, že som sa celkom slušne bavil. Čert ber v tomto prípade logiku a inovatívnosť, filmu La Monja nechýba mrazivá atmosféra, nájdu sa aj účinné ľakačky a záver je spoľahlivo vygradovaný. Tento horor nie je žiadnym skvostom, ale ako jednorázová zábava poslúžiť môže. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další takzvaný mysteriózní horor, který je spíše nepovedenou parodií. Uhozený příběh, špatní herci, záplava klišé, nejapných hlášek a triků, které mi byly k smíchu (jeptiščin škleb a rádoby děsivá scéna v letadle). Utrpení od začátku do konce. Rozuzlení příběhu byla ubohost sama. Propadák jak má být. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama