Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Duch krutej jeptišky, ktorá trýznila študentky jednej katolíckej školy sa po 18 rokov vracia formou vodného ducha vynárajúceho sa z vodovodných kohútikov kuchýň či kúpeľni, aby pomstil svoju smrť na každej z dievčat, ktoré sa podieľali na jej vražde. Tak rád by som dal čo len o jednu hviezdu na viac, ale bohužiaľ, nejde to. Napriek výbornému nápadu, mňa osobne tento horor ani raz nevystrašil, ba dokonca na mňa všetky scény pôsobili tak veľmi predvídateľné, že o nejakom vzbudení napätia nemôže byť ani reč - 40%. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická variace na tisíckrát viděný příběh o zbloudilé duši, která nemyslí na nic jiného než se pomstít a pozabíjet si pár lidí. Kdyby měla Jeptiška alespoň nějakou atmosféru nebo pár povedených scén, tak ani neceknu, ale tohle je opravdu hrozné, doporučuji obloukem se vyhnout. 10% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost nudný snímek,postupně však Jeptiška nabírá na obrátkách a zhruba ve 3/4 filmu má docela dobrou atmosféru a grády.Samotná pointa je pak ale neskutečně zpackaná.Spíš než o krvavý slasher se jedná o duchařinu,ovšem efekty jsou hodně odfláknuté.Celkové pár lekačak,velmi pohledná ústřední představitelka,sem tam napínavá atmosféra,já to vidím na průměr se vším všudy :) ! ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další takzvaný mysteriózní horor, který je spíše nepovedenou parodií. Uhozený příběh, špatní herci, záplava klišé, nejapných hlášek a triků, které mi byly k smíchu (jeptiščin škleb a rádoby děsivá scéna v letadle). Utrpení od začátku do konce. Rozuzlení příběhu byla ubohost sama. Propadák jak má být. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// jakš takš zvuková stránka, triky patří mezi to lepší -po herecké stránce žádná sláva, je to duchařina která spíš nudí, příběh je na ranu (hlavně závěr)/// Kdysy dávno, kdesi ve Španělku je jedna třída holek které učí jeptiška. Ta když zjistí, že jedna studentka zhřešila (zřejmě jí to záviděla), tak se ji snažila dost nevybíravým způsobem očistit. V tom jim napomoc přispěchaly kamarádky a Jeptišku srazily do vany s vodou, když ani to nepomohlo, tak ji utopily, aby byl klid. No a ona se o 18 let později jako duch mstí, a odpravuje jednu ženskou za druhou (trošku to připomíná Nezvratný osud). Dává to smysl? No možná jen v tomto žánru. Pokud pominu zpracování, tak film ničím moc nezaujme, spíše čekáte jestli se něco stane. Vraždy vás neohromí. Herci rovněž ne. Atmosféra je dobrá, ale lekačky nefungují. Navíc závěr na styl filmu Noc s nabroušenou břitvou mi přišel jako hodně ubohej. Takže slabota./// Celkem 42%/// ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama