Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Recenze (50)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trailer navnadil na pořádnou stíhací akci v podání těch nejsportovnějších a nejrajcovnějších aut současnosti. Fakt je ale trochu jiný. Závodů je opravdu po málu a jediné co by mělo držet film je příběh. Jenže Redline má podle mě stokrát horší příběh než takový třetí díl Rychle a zběsile a to je co říct. Neobjeví se v něm nic nového ani zajímavého. Pár vtípků se opakuje a jediné co dokáže být vtipné tak Eddie Griffin, který hláškuje a prožívá všechno závodění kolem něj. Ono se dalo čekat, že se to nepovede, ale důraz na tak parádní auta nemohl dopadnout zas tak hrozně. Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes. Klasika. Přesto se na to hezky kouká. Ale to je nejspíš jediná věc na celém filmu. Nedokážu si představit kolik musely stát všechny ty zničené auta. Na tenhle film jich je totiž opravdu škoda. --- Mám ti dát ty peníze do pusy? - Nezní to moc hygienicky. - Tak si pak vezmeš tic tac. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $6,881,022Tržby Celosvetovo $8,267,379Tržby za predaj DVD v USA $3,872,571 //počet predaných kusov 176,106 ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané. Narozdíl od svého bratra, který je tímto snímkem zcela nadšen a dokonce jej řadí i před svou oblíbenou sérii Rychle a zběsile jsem já spíše zklamán. Hodně se tam mluví o ničem a na druhou stranu se toho moc neděje (rozhodně méně než jsem čekal). Dějová stránka je nevyvážená a režijní vedení nejeví žádnou snahu o inovaci. Co se týče příběhu je slabý, ale tohle jsem čekal. Mnohem větší podpásovkou je špatné natočení toho minima akčních scén, které je spíše unylé a až na krátkou 'bitku' ze začátku filmu opravdu hodně nudné. Divák v podstatě dostane to co čeká, i když vlastně celkově tomuto balení něco chybí. Koho ještě pobaví padající motocykly policistů, když kolem projíždí rychlé auto, má nějakou tu šanci, že jej tenhle snímek bude bavit. Těm ostatním mohu jen poradit, ať se mu vyhnout. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina. Bohužel ne blbá tím guilty pleasure způsobem, jak jsem po traileru doufal. Tohle je totiž ještě víc stupidní a nudný než jsem doufal. Automobilový honičky jsou špatně sestříhaný a místy mi přišly i nějaký pomalý. No prostě neměli grády. Příběh to nemělo pomalu žádnej, dialogy už jsem horší dlouho neslyšel a celý je to prostě k smíchu. Hlavní hrdinka vypadá jak z nějakýho pornofilmu, hlavní záporák Macfadyen zase pro změnu vypadá že celý natáčení prochlastal a na plac lezl s kocovinou. Jedinej docela dobrej je tady Eddie Griffin, kterej se snaží trochu hláškovat jenže ten je tu bohužel málo. Prostě blbost a i to třetí Rychle a zběsile bych si po tomhle pustil radši. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "notyp**ocotoje?". Děj je něco, co tento naprosto postrádá. Tuna hloupých žvástů, auta a horda prsatých štětek. Hudební výblitky hlavní silikonové super ženy byly už jen poslední hřebík do rakve. Naprosto o ničem. Netuším, proč se ty peníze na rozpočet nepřevedly na konto nějaké humanitární organizace. Alespoň by nasytily hladovějící a tento snímek by mne nepřipravil o kus mého života. Víc nemám, co bych k této tragédii dodal. Snad jen.. Bože, ty to vidíš! Za co?! A proč?! ..AU!!! Film Rychle a Zběsile byl sračka, ale oproti tomuhle je to VELKOFILM! 10% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když si pouštíte film s vědomím takového renomé, jaké Redline tady na csfd má, obzvlášť mile potěší zjištění, že musíte s hodnocením prudce nesouhlasit. Příběh je skutečně bídný, zbytečně roztrhaný, ale jinak jsem byl v rámci žánru naprosto spokojen. Krásné ženy, rychlá auta, několik pěstních výměn názorů a nějaká ta přestřelka, k tomu příjemná stopáž - co si u akčního filmu víc přát? Režisér Andy Cheng to zbytečně nekomplikoval, a podle mě udělal jenom dobře. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dávám za pěkný auta a za Griffina. Jinak příběh stupidní, průběh filmu spíš nudí a konec je docela dobrý. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No podle mne tomuhle mohli dat o dost vetší šťávu, přesto výborné pojetí závodu s velkýma luxusními auty a spousta peněz a a super kočkami jsi to za 3 a menší akci zaslouží. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Redline je bezpátěřní a přinejmenším stupidní film, kde se objevují samé rádoby vtipné hlášky. Příběh je taky tuctový a opravdu o ničem. Měl jsem nesčetněkrát dojem, že tohle snad filmaři nemohou myslet vážně. Zřejmě mysleli. Za auta dávám jednu hvězdu. Víc si film nezaslouží. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adrenalinový mix všech pozitiv i negativ žánru hrající předně na efektně nasnímaná auta a ženy. Problém je, že při ostatních aspektech tvořící film snímek těžce selhává. Jako výplňovka pro fanoušky nabušených kár však poslouží obstojně. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taky tupy a dost ubohy pokus kopirovat Rychle a Zbesile, pan Nafta to mal evidentne na haku, hlavna prsata zenska mala len silikony, samy by od prirody take nadra v zivote nemala. Zvysok hercov som ani nepoznal : 5 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak,pokud v podobnejch filmech chybí pořádnej příběh,tak je to hlavně pro nadšence do aut.A to já nejsem.Takže dost slabej odvar z už dávno natočenýho,30%. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Hanba. Čekal jsem od toho béčko jak Bukurešť a dostal jsem něco co se nedá popset. "Herci", kteří jsou tak krizový, že je skoro překonávají ty z Tak jde čas. Trůvrci asi neměli vůbec potuchy o tom jaké výše sázek jsou reálné, jelikož vsázet 4 platinové cihly je opravdu nehorázná zlost. Jediný klad za hvězdu je velké množství sportovních vozů. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu brakový snímek, tak jednoduchý příběh už jsem dlouho neviděl. Shrnuto a podtrženo - za film samotný 1 hvězda, za hezkou herečku v hl. roli a hezké dívky další hvězda a jedna za hezká auta. Sice si sám teď tak trochu nadávám, že dávám tři něčemu takovému, ale budiž..... ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Slušnej úlet:))!! Ze začátku to vypadá, že film natočili na mobil, protože to byl obraz...snad i nefilmovej materiál:))!! Strašně amatérský...pak přijde ta lepší část a to bouračky, no...auta teda rozmlátí krásně, ale někdy je to teda dost i na moji představivost, protože auta lítaj asi tisíc metrů do vzduchu...opravdu težko popsatelnej nefilm:))!! Příběh neni zajímavej, ale to je snad jasný:))!! Asi takhle, pro mě je to určitě zábavnější než 2 Fast 2 Furious, nevim jestli teď film doporučuju, nebo naopak:))!! Jednou větou: A tak jsem měl vyděláno hodně peněz...a splnil se mi velký sen, že jednou budu hýbat světem filmu...k akčnímu žánru lehce přilnu:))! Daniel Sedak ()

Reklama

Reklama