Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Opět tu máme parodii na úspěšné filmy. Nutno říci, že oproti Disaster Movie má tato parodie na Spidermana alespoň nějaký příběh a nějaké herecké výkony.   FILM: Hlavní hrdina je obouchánek, ťunťa, zamilovaný do třídní blondýny. Jednou jdou navštívit výzkumný ústav, kde chlapce kousne vážka, a ano, stane se superhrdinou.    Zachraňuje babičky, má úžasné schopnosti, jež mu začnou komplikovat život (zvláště přísavky), vymyslí si oblek, a bude muset zachránit město před šéfem výzkumného ústavu, který získává svou životní sílu vysáváním energie druhých lidí. Na tuto chabou kostru jsou pak navléknuty další motivy z jiných filmů, a vše slouží k jejich parodii. Jenže hned od počátku k parodii fekálního typu, která sama o sobě bývá spíše nechutná než veselá.   Ve filmu pár dobrých fórů najdeme (záchrana babičky ve velice černohumorném stylu, break dance na zdi, zkouška se střílením skobiček v kuchyni, trauma ze smrti rodičů), ale v tak minimální míře, že ty trapné a nechutné vtípky tyhle rychle a mohutně převáží. Dokonce ani účast Leslie Nielsena v tomto případě nedává moc příležitostí k nadšenému juchání. Záleží na vaší náladě, zda vás snímek neodradí už od začátku. Mírně přiopilí byste mohli tuhle jednohubku strávit příjemně, aniž byste pocítili kdy touhu se k ní jakkoliv vracet.   DVD: Disk načne klasický uřvaný protipirát, následuje reklama, trailery na filmy Saw V, Repo, Let's Dance 2, Paříž, a ještě jedna reklama. V bonusech pak najdeme rozhovory (25:13), záběry z natáčení (14:39) a trailer, to vše s CZ titulky. Ale nijak objevné materiály to nejsou - pokud jste tedy netušili, že se všichni při natáčení skvěle bavili, a nahlas se smáli u monitoru při sledování některých právě natočených akcí! Samotný film má širokoúhlý anamorfní formát, a stejně jako DD 5.1 zvuk současné standardní kvality.   Publikováno: 29.10.2008 ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V TV jsem na to zahlíd ukázku a přišlo mi to jako docela slušná prdel, tak jsem na to kouknul a i když je to dost často i trapný a nezapře to podobný kvality jako má spousta předchozích retardovaných parodií tohohle typu, tak nakonec jsem se u toho stejně docela pobavil a některý scény prostě byly vtipný nebo respektive mně přišly vtipný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě parodie miluju. Miluju na nich jednu věc - můžete se na ně dívat vícekrát a vždycky vás nějaká scéna pobaví, protože mezitím stihnete zkouknout film, kterej paroduje a při prvním zkouknutí vám třeba nic neříkala, protože jste ten film ještě neviděl. Navíc mě neuvěřitelně rozesmívaj prdcící fórky a tady je ta babka fakt brutal!!!!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film obdržel většinou negativní ohlasy od kritiků. Přesto většina kritiků označila tento film za lepší, než některé jeho předchůdce jako Velkej biják (2007) nebo Tohle je Sparta! (2008), které byly kritiky setřeny. (Danny F.)
  • Drake Bell, ktorý v tomto filme Spider-Mana paroduje, mu o niekoľko rokov neskôr prepožičal svoj hlas v animovanom seriáli Ultimate Spider-Man (od r. 2011). (Macejko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama