Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celkem relevantní pokus o uzavření trilogie: konečně to užuž vypadalo, že by kletba (sídlící teď v bytovém domě v Chicagu z dvojky) mohla být zlomena. Škoda, že veškeré strašení probíhalo hrozně amatérsky strojově, zprofanovaně směšní (krkající, posedávající či trhaně se plazící) duchové neděsili, jen nejapně "trapili" (mrtvý chlapeček navíc nějak povyrostl). Za ty musím bodík dolů. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Ta svinská zkroucená krkající Kayako mi nahání husí kůži. A to je tak jediný co můžu tomuhle filmu připsat k dobru. Všechno ostatní je špatný. Potěší jen snad ještě Shawnee Smith a to je asi tak všechno. Tahle prokletá série má to nejlepší za sebou a už bych ji nechal bejt. I Kayako musí jednou dokrkat. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to video film. A lepší ako nudná dvojka. Tvorcovia si mohli dovoliť zvoľniť tempo, sústrediť sa na tých pár ľakačiek a nikomu by nemal vadiť ani jednoduchý (a fungujúci) príbeh. Séria Grudge a Ju On je jeden veľký guláš, ale trojka predsa len prináša trochu iný a nový pohľad na prekliatie. Strašiaci sú od polky filmu ukazovaní priveľa a občas až rozosmejú, ale je tu pár zaujímavých nápadov pri ľakačkách. Uvítal som aj tú trochu krvavého osvieženia aj keď sa do takéhoto druhu filmu moc nehodí. Dobre odvedená robota, ktorá poteší hlavne pri porovnaní s ostatnými americkými ducharinami ako je napr. PREKLIATIE DOMU SLNEČNÍC. A samozrejme kvitujem obsadenie pekných herečiek... ()

solaco 

všechny recenze uživatele

Nič som od toho nečakal a tak môžem povedať, že som spokojný. Iste, kvalitu jednotky a ani pôvodnej Ju-on to nedosahuje, ale svojím spôsobom to dosahuje hororový štandard. Keď si k tomu pridám ešte fakt, že film putoval rovno na dvd, takže rozpočet a aj Bulharské mená v titulkoch nasvedčujú, že peniažkov bolo pomenej. Na príjemné nočné strašenie to postačí. http://strasidelnyblog.blogspot.com/ ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Jen málokterá horrorová série dokázala během několika málo let naprosto devalvovat sebe sama a od jednoho z nejstrašidelnějších filmů všech dob (původní japonský videofilm) se během desetiletí přesunout k jedné z nejnudnějších duchařin. Nefunguje tu naprosto nic, novinky jsou hloupé (ten luk, proboha), to staré a osvědčené se už prostě muselo okoukat. Dlouhé vlasy, mňoukající chlapeček a obrovská dávka nudy. Ruce pryč. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama