Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe, neboť předvídatelnost.. přímočarost.. a plytkost děje, naprosto nelogické chování postav.... je až do očí bijící.. jediné proč jsem dal dvě hvězdy je, že postava Kayako, je doopravdy děsivá, její plížení..sekané pohyby.. a takový divný hrdelní zvuk.. hrrrrrrgrrrrrr... hustý.. měl jsem docela problémy následující večer usnout.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pořadové číslo "tři" ve spojení s výrazem "video film" dávají tušit neštěstí, no překvapivě je třetí Nenávist vcelku slušnou duchařinou. Od svých dvou amerických předchůdců si nezapomněla okoukat charakteristickou strašidelnou atmosféru, díky čemuž se The Grudge stává sérií, která mě víceméně (zde spíše méně, ale přeci) postrašila každou svou částí. Děj je tentokrát jednoduchý jak facka, což ale neberu jako negativum. Nižší rozpočet se občas samozřejmě projeví problematickým vzhledem duchů, ale nakonec to není tak hrozné, jako to vypadalo v traileru. Toby Wilkins se po dvou filmech ukazuje jako zajímavý talent, jehož práci nebude naškodu do budoucna sledovat. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celkem relevantní pokus o uzavření trilogie: konečně to užuž vypadalo, že by kletba (sídlící teď v bytovém domě v Chicagu z dvojky) mohla být zlomena. Škoda, že veškeré strašení probíhalo hrozně amatérsky strojově, zprofanovaně směšní (krkající, posedávající či trhaně se plazící) duchové neděsili, jen nejapně "trapili" (mrtvý chlapeček navíc nějak povyrostl). Za ty musím bodík dolů. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama