Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Posledná časť sa nám z Japonska presúva do USA. Bohužiaľ za mňa je to rozhodne najslabší článok série. Herci sú sympatický ale ich výkony až sú celkom priemerné. Atmosféra filmu je úplne slabá. Príbeh sa nám posunie o pár rokov dopredu. Príde na scénu jedna postava o, ktorej ani nebola reč v prvých dvoch filmoch, čo mi príde trochu zvláštne ale čo už. Scenárista asi rozmýšľal nad obedom, keď písal scenár pre hlavnú postavu. Na jednej strane sa snaží pomôcť rodine a na druhej strane, keď príde riešenie problému, tak ho odmietne, teda dôjde jej to až na záver. Film môžem odporučiť ale iba na jedno pozretie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neměl možnost viděl originální japonskou sérii, ale první díl americké mě úplně dostal.! Druhá mě docela dost zklamala a todle, by mohlo být i lepší, ale bohužel. Strašně mi vadila ta grafika, byla strašně vidět jak je to všechno dělané počítačově, dokonce tam byli i dost velké nesrovnalosti s 1. a 2. dílem. Herecké výkony byli mírně podprůměrné. Shawnee předvedla nejlepší výkon, ale i tak mi to nepřišlo přirozené.! Celkové hodnocení - 40% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Člověk až žasne, kam lze dovést jednu z nejnadějnějších a nejpůsobivějších horrorových sérií nového tisíciletí (a jak opět přesně to, co jsem chtěl říct, již trefně vystihl Obitus :-) ). Inu, Amíci. Původní remake japonského originálu byl docela fajn, ne tak strašidelný, ale byl fajn. Koukám, že si budu muset pustit druhý díl americké série, abych zjistil, jak je možné, že se Kayako s Toshiem dostali z Japonska do USA. Tenhle třetí díl by byl možná i fajn, kdyby byl originální a kdyby vůbec nesouvisel s celým fenomenem Ju-on/Grudge. Protože Kayako s Toshiem se tam objevují jen zcela náhodně a bezúčelně, aby tam prostě byli, protože pořád to jsou oni, co ve filmu za něco stojí. I když z tohoto důvodu nechápu, proč jejich zabíjení není uvedeno do konce a je vždy uťato ještě než je dílo dokonáno. Přiznám se, když se zápletka začala otírat o Amitywille a z jednoho z hlavních hrdinů se začal stávat další DeFeo, tak jsem to vypnul. Potěšila mě vlastně jen Shawnee Smith, ta holka prostě nestárne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hirošimo a Nagasaki se nějakým záhadným způsobem přesunuli do činžáku v Čikegu, jenže ten činžák je hodně špatný studio někde uprostřed Bulharska a to je kurefský problém.Začátek vypadal hodně nadějně, jenže to trvá jen pět minut a pak se začne až příliš moc mluvit a příliš málo umírat, natož strašit.Nechápu, že se nenašel rozpočet na normální lokace v USA, i v Kanadě by to bylo lepší, než-li v těch ubohých a strašlivě neuvěřitelných in i exteriérech.Nějakou záhadou jsem vynechal dvojku, asi jsem byl línej najít složku, tak jsem to přefouknul rovnou na trojku a leč mi je tahle série v celku volná, tohle bylo prostě smutný.Minimum lekaček je fantastických, za to taky jedna * a ta druhá za krásnou Johannu Braddy.Žalostné zakončení něčeho, co američané dokonale a lépe převedli na plátno než Nakaši Šimpanzu v Jemenu, bohužel tenhle přesun na video a co je horší do strašných reálií Bulgary to vole Hiroši no hajimari.....teda jako úplně posral.30%. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Absolútne zdevastovaný Shimizuov nápad so všetkým, čo k tomu patrí. Ju-On prišla až do Chicaga a spôsobila tam pekné jatky. Tým samozrejme upozorňujem, že sa vytratila všetká atmosféra série, pribudlo hodne litrov kečupu, z hrôzu naháňajúcich duchov sa stali komické a zábavné postavy na ktorých sa neraz pousmejete, a z jedného z najlepších japonských hororov všetkých čias sa stala stupídna americká paranormal vyvražďovačka pre teenagerov. Že sa ten Wilkins nehanbí prezentovať tento dríst pod značkou The Grudge a ešte ho nazvať aj pokračovaním. Čo sa filmariny týka, bol to od začiatku jasný treťotriedny podpriemer za malinký rozpočet, nenáročného diváka po preflámovanom večeri slušne uspí, ale ja, ako fanúšik Ju-On, som znechutený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama