Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 2

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (1 694)

Fr 

všechny recenze uživatele

3D verze /// ,,ZŮSTALI JSME SAMI DVA A PO UVĚZNĚNÍ V TOM DOMĚ JSME SI ODNESLI DVĚ PONAUČENÍ: VYHNI SE DOMŮM Z PERNÍKU A KDYŽ CHCEŠ ZABÍT ČARODĚJNICI, SPAL JI NA POPEL“...... /// Honza závislej na perníku a Mařka rozdávající rány čelem jsou vskutku povedená dvojka. Teda jestli vás bavěj takový ty věci s krví vystříkanejma místnostma, fucking hlášky, rozjebaný orgány a akční ,,B“ jízda. Dokonce bych vyzdvihnul i vcelku sympatický 3D. Víc nechtějte (a předpokládám, že ani nečekáte). Bohužel (fakt nechcu vypadat jako prudič), ale takovej stejně laděnej RE: Retribution, byl vo kus…. zajímavější (jako myšlenkově?.... čuráku….). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Seru na klasiku. 2.) Potřebuju návod, jak zatočit s tou sviní z druhýho patra. 3.) Thx za titule ,,František Fuka“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film je o trosku kratsi, krvavejsi a strasidelnejsi, nez VAN HELSING (2004) s Hugh Jackmanom a s Kate Beckinsale a ak mate radi podobne filmy, ako trebars ABRAHAM LINCOLN: LOVEC UPIROV (2012) od Timura Bekmambetova, tak by ste mali byt spokojni aj s tymto filmom. Ja som od tohto filmu nic moc neocakaval a 3D v kine splnilo svoj ucel, takze moja spokojnost bola na mieste. __________ Jeremy Renner - (Hansel - Jeníček) +++ Gemma Arterton - (Gretel - Mařenka) +++ Famke Janssen - (Muriel) +++ Pihla Viitala - (Mina) +++ Derek Mears - (Edward) +++ Robin Atkin Downes - (Edward, hlas) +++ Peter Stormare - (Šerif Berringer) +++ Thomas Mann - (Ben) +++ Hudba: Atli Örvarsson +++ Produkcia: Will Ferrell, Adam McKay +++ (Videl v nemeckom 3D kine 25.03.13) +++ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeníček a Mařenka se mi líbili asi nejvíc ze filmovaných pohádek poslední doby. Sněhurka a Lovec byl vyloženě špatný film, takže teď už jen zbývá si počkat na další, protože je teď zřejmě trend točit pohádky, hm...Každopádně sourozenecká chemie mezi Gemmou Arterton a Jeremy Rennerem funguje na výbornou a film jsem si užil. Nečekejte zázraky, ale kdejaké brutální zabití čarodějnice dokáže diváka uspokojit. Absolutně chválím R rating, bez toho by to nebylo ono...70%...[1.03.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Velice slibný počátek se zvráceným přístupem k pohádce a několika cool šílenými nápady rychle vyšumí. Scenárista vyložil karty příliš brzo (resp. měl jich málo), již v polovině filmu nemá takřka nic, čím by vybočil z konceptu triviálních, ba snad i primitivních akčních béček. Závěr pak k absenci pestrosti přidává ještě závažné logické díry... Nicméně sledování sexy latexové Mařenky a hlav čarodějnic vybuchujících s pravidelností tiku švýcarských hodinek zůstává i tak zábavné. Tempo filmu zabraňuje vzniku nudy. Jeníček a Mařenka v sobě snoubí jistou dávku originality a klasické výplachové akční zábavy. Není to kulervoucí nářez, ale stále se jedná o uspokojivý zážitek. 6/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Tommy Wirkola | Hudba: Atli Orvarsson | Produkcia: Will Ferrellm Adan McKay, Kevin Messick, Beau Flynn | Distribúcia: Paramount Pictures, MGM | Štúdio: MTV Films, Gary Sanchez | Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 225,703,475 $ || Vrámci Fantasy Horor v B kategórií neskutočne funkčné. Vlatne by sa dalo povedať, že od momentu, keď si človek zvykne na gýčovitú perníkovú chalúpku a kostými, tak je to pútavá jazda od začiatku do konca. Dopomáha tomu kontrolovaná metráž a výborná réžia: bitky a strelba ešte nikdy neboli tak "realistické" - vrámci žánru a kategórie. Ešte raz by som to ale asi nedal, takže nie 4, ale veľmi silné 3. 70% | Blu-Ray 3D, THX, HU DTS | ()

Galerie (100)

Zajímavosti (34)

  • Středověká vesnice, ve které se odehrává část filmu, skutečně existovala v bavorské oblasti Augsburg. Údajně ji opravdu nechali vyhořet až do základů. (Petrasuvicka)
  • Práce na pokračování filmu byly ohlášeny ještě během jeho uvádění v kinech. Ani deset let poté však plány nezískaly žádné konkrétní obrysy. (karlik4801)
  • Když je Mařenka (Gemma Arterton) ošetřována trolem, je dobře vidět její šrám na čele. V dalších záběrech si lze povšimnout, že jeho tvar se změnil. (Geriel)

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama