Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol fakt super, plný humoru a príjemnej atmosféry a zaujímavých situácii. Naneštastie nasledujúce diely už poľavujú na humornej stránke a aj tá dejová občas stráca na invencii a sem tam pomrkáva po klišé. Stále je to celkom príjemne a človek sa aj zasmeje, ale už to nie je rovnaká latka, akú nastolila prvá epizóda. Slabšie 4*. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, uh! Americkej humor ve svý nejlepší formě, opravdu špičkovej konverzační komediální seriál. Tři medailonky bývaj vyvážený, co se "složitějších" zaláskovaných a vysloveně odlehčených témat týče, což je asi základ úspěchu. Navíc i hercům se dá převážně jenom fandit. Tleskám, to jsem vážně nečekal. P.S.: A konec (snad zatím) posledního dílu byl, no, přenádhernej ... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem, prečo NBC zrušilo natáčanie druhej série, keď všetko bolo tak výborne rozbehnuté. Asi šlo o sledovanosť. Lenže prečo bola nízka? Veď tu máme sympatické postavy, dobré zápletky, prvé dve časti sú humorným vrcholom, nuž neviem, toto nikto nechcel pozerať? Tak to už potom fakt ničomu nechápem, ľudia budú pozerávať reality odpady a takýmto skromným dielam nedávajú šancu. Za mňa ale pocitovo hodnotné dielo na pobavenie, romantiku a niekedy poriadne zasmiatie sa. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvním díle, takže zcela subjektivně hodnoceno pouze 45 minut. Nicméně jsem se opravdu nasmál. Jedná se nevulgární a příjemný humor, který je našroubován na každodenní a obyčejné osudy party lidí. Naprosto nářezová byla scénka v letadle s Jennifer Love Hewitt, to mě dostalo do kolen. Rozhodně budu dál sledovat, přičemž předpokládám, že se osudy hlavních postav více protnou. UPDATE: po třetím díle si seriál stále drží kvalitu! [720p], 9/10! ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama