Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Recenze (196)

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie. Skvelí hlavní herci ma vrátili do mojich pubertálnych čias. Tiež som mal podobné problémy. Všetci hlavní hrdinovia filmov, ktorí sa vymykajú priemeru normality ma bavia. "Prečo si nevyzlečieš sako, keď je tu tak teplo?" -"Mám rád vrstvy..." ()

miawallacova

všechny recenze uživatele

Nudný návod pro hipstery. Odložte čepice, začněte malovat a buďte co nejvíce divní... Film jsem viděla na 4x. Fred mi jako herec nevadí (například v bates Motelu je skvělý) ale ufňukané role mu prostě nějak nesedí. Asi jsem nedokázala pochopit, nebo jsem nevnímala "Hloubku" filmu, ()

ExpertAsie 

všechny recenze uživatele

Nadpis filmu už napovídá o ději, protože to souvisí s chlapcem, který žije ve svém světě umění a kde má také svoje pravidla. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Ach... Miluji tenhle film, vážně. Dostal jsem se k němu díky mému až nekritickému obdivu k Emmě Roberts a byl jsem velmi mile překvapen. Asi ani nedokážu úplně objektivně posoudit kvality, ale řekl bych, že na poli nezávislé tvorby toho moc lepšího nenajdete. __ S žádným jiným filmem mne nepojí krásnější a osobnější vzpomínka než právě s tímhle. __ "Vieš, jedna láska je vždy prvá. Vieš, dotyk v dlani po nej trvá. Po nej zvýši tón, po nej zvýši chuť. Nejde z hlavy von, nejde zabudnúť." __ Atlas duše cynika říká "Ahoooj". Zavři, ať nám nevyneseš spaní. ()

Radim1. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, aspoň z mého pohledu, pro takové filmy mám vážně slabost :)) a možná i proto, že jsem se v něm tak trochu viděl.. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

všetko je možné.....krásny, citlivý príbeh hľadania miesta v živote, lásky aj napriek krátkej stopáži ma film veľa čo povedať. Výborný mladý herci a je veľká škoda že takéto malé filmy sa v našich končinách nedistribuujú a práve s takýmito hrdinami by sa mala súčasná mládež stotožňovať a nie s nejakými upírmi zo Stmievania ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem nedávala pozor a z roztomilého Freddieho Highmorea se během té doby stal moc hezký mladík, který se umí opravdu skvěle zamyšleně dívat mimo kameru, což myslím bez špetky ironie, protože takových záběrů je v tomto filmu poměrně dost a mně se tam překvapivě líbily. Příběh není náročný, ale bavilo mě, že to celou dobu působilo, jako by byl výsledek režisérovi více méně jedno, což tomu dalo nádech reálnosti. Takže pokud si nepotrpíte na složitý příběh a stačí vám scenerie New Yorku a dva talentovaní mladí lidé v hlavních rolí, tady máte film na míru. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlapci, který si myslí, ze svým vzdorem k učení a životu vyhraje a vyzraje nad všemi. Ovšem, tak to v životě nefunguje a teprve když mu vylejí kýbl sraček přímo na hlavu začne sekat latinu. Do toho všeho byl zamotán jeho vztah se Sally (Emma Roberts). Proč by se holka jako Sally zajímala o někoho jako je George? Jsou věci, které jsou možné pouze ve filmu. Mě tento film nepřesvědčil. Ze začátku mě uspával a konečný happyend byl tak velký, že se mi skoro udělalo až špatně. ()

Nufa 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem byl zvědav, jak se Freddie Highmore zhostí role v dramatické komedii, přeci jen si ještě pamatuji, jak hrál prtě v Karlíkovi a továrně na čokoládu. Nakonec ale mile překvapil stejně jako Emma. Celý film se nese v pěkném tempu, není to žádná zbytečná slaďárna, ale hrdinové zažívají skutečné problémy dneška. Dialogy rovněž moc pěkné, vzaté z života. Zkrátka moc pěkná podívaná. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Co je svetlom v temnote pre kazdeho strateneho teenagera? Krasna vynimocna zena, ktora ho vytrhne z jeho solipsistickeho vesmiru. Emma Roberts uz ocarila nejedneho geeka a vynimkou nie je ani Charlie, ktory sa dostal do veku, kedy ho zaujmaju ine veci, ako tovarne na cokoladu. Chudak Charlie vsak postupne zistuje, ze mu nedovoli napit sa z jej fontany zivota, pretoze sa svojou plachostou doplachtil az do friendzone. Mam rad podobne snimky, ale The Art of Getting By je na poli nezavislych snimkov to, cim su Rattnerove komedie a akcnaky - priemerne, komercne a bezpohlavne jednohubky, ktore parazituju na kvalitnejsich dielach. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vono je umění včas vypadnout. A tenhle film nevypad dřív než jsem ho našel, tudíž mne oslovila příznivost zdejších komentářů natolik, že jsem se do toho pustil.. No a nasralo mě to asi po půl hodině tak moc, že jsem vzteky vožužlával ovladač, pak jsem si na něj na chvíli sednul, ovladač zmizel... pak jsem ho našel, a zas jsem ho vožužlával, toto mé konání mělo aspoň trochu děj. Chuť již ne.. No a nemámliže chuť si tento snímek vícero dát, mažu ho ze své hlavy, z disku, odevšaď a s díky se snažím včas ukončit tento bohapustý výplach, dříve, než napíšu něco fáákt moc vošklivýho. ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, aj keď horkosladký film o stredoškolákovi, ktorý sa vyrovnáva s existenčnou krízou. Príbeh je väčšinu času skôr smutný, no striedajú sa tam aj svetlé momenty, ktoré tak získavajú väčšiu váhu. Atmosféra filmu je taká ako má byť. Herecké obsadenie je tiež fajn. Dalo by sa tomu vytknúť zopár vecí, ale vo výsledku je to veľmi podarený snímok. Mierne slabšie 4*. ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Tak mne to veľmi dobre padlo na včerajší večer. Krásne natočený príbeh dospievajúceho chalana, ktorý rieši veci, ktoré 99% jeho rovestníkov nezaujímajú. Do toho sa pripletie symatická Emma Roberts a zaujímavá story je na svete. Romantický film, ktorý nie je až natoľko romantický ako iné sladoty... a práve v tom má navrch. Úprimné, priamočiare, jednoduché, pravdivé, reálne... 5/5 ()

Maica 

všechny recenze uživatele

Podivné. Nikdo z nich mi nebyl sympatický, speciálně George měl sice něco do sebe, ale byl to až moc velký podivín. Upřímně - byla jsem ráda, když už byl konec, jenže ani ten za moc nestál. Jasně, že jsem jim přála, aby jim to vyšlo, ale nacpat to do poslední minuty a takovým způsobem? ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Bohužel tento film mě nijak moc neoslnil, nic co by mě mohlo začít bavit, středoškolák, který fláká školu a chce změnit svůj život, a mohl tak najít i lásku, ale musí se od začátku změnit, aby lidé na něho změnili názor, že není ten středoškolský flákač, za kterého ho všichni měli, Není toto téma už dost obehrané? velká škoda, mohlo to mít daleko větší potencionál ()

Reklama

Reklama