Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Svojská zábava. Chápem, že to nesadne každému, ktorý čaká situačnú komédiu a skvelé zápletky. Ja osobne som si vystačil s geniálnym Willom Fortem, ktorého trápnosť a suchosť mi privádzala slzy do očí a úsmev na tvár a cítil som sa v jeho spoločnosti bytostne trápne. To, že tam postupne pribúdali postavy je samozrejmosť, seriál o jednej alebo dvoch postavách by mal nulovú životnosť. Záverečné cameo skvelé, no mám pocit, že ako postava to bol one timer...... a nebol. Nakoniec to zvládol, len škoda, že museli scenáristi blbnúť. Druhá séria ma opäť zabavila, dokonca v sebe mala aj napätie, charaktery sa niekam pohli a záverečná ukážka, že je Phil pod celou tou debilitou vlastne zlomený muž, bola fajn. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

"My si muže nejprve trochu proklepneme, než jim začneme obdělávat zahrádku!" No kdybych žil na vylidněné zemi, které má ještě pár lidí v zásobě, asi bych se neoženil,ikdyby to byla poslední žena na zemi. Rozhodně bych si sem tam zaskočil na nějakou tu průzkumnou misí a rozhodně bych nevyvíjel tlak na řešení vztahu. Vztahy jsou přesně to co v LMOE nemělo co dělat. Takových možností a není využito nic. Teda v první sérii. ()

Reklama

feryk 

všechny recenze uživatele

První tři díly super, poté seriál rychlým tempem upadá a jak už tu někdo zmínil, s příchodem dalších lidí se řeší jen vztahy a o zemi bez lidí už defacto nejde, což je škoda, protože by to mohlo být velmi zajímavé. Místo toho se dočkáme pokleslé zábavy s vtípky více trapnými a hlavní postavy tak těžce přehrávají, až má člověk chuť to vypnout. Za dobrý start tři hvězdičky. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První díly vydatně lžou a tváří se jako sympatická zábava na vylidněné zemi - jen aby pak přišel o to větší šok s ponořením do toho nejprimitivnějšího, nejtrapnějšího a nejkonzervativnějšího stylu humoru, jaký si jde představit. Svět po apokalypse už rázem nikoho nezajímá, a místo toho se řeší vztahovka jak v těch nejprůměrnějších sitcomech ever. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Zhruba do poloviny třetí série mě to ještě ohromně bavilo, pak se to ale nějak zvrtlo a postupně s každou další epizodou můj eufemismus opadá. Přitom má seriál takový potenciál. Čtvrtou sérii mohli věnovat tomu, že budou jezdit někde po státech a navštěvovat opuštěná místa, ničit památky, vykrádat obchody apod. Místo toho se tu řeší vztahy. Neříkám, že poslední lidé na Zemi by vztahy mezi sebou neřešili, ale v seriálu to být nemuselo, vztahových sitcomů je dost. A i přesto, že seriál se jmenuje poslední chlap na Zemi a přitom je tam už kolem deseti lidí, to by takový problém nebyl. Ale minimálně u prvních dvou řad jsem se bavil. Pak mě ale začaly některé postavy nudit. A hlavní postava Phila (Tandyho) mě začala spíš štvát než nudit. Jeho postava se stala naprosto průhlednou a předvídatelnou, štvalo mě, kdykoliv jen otevřel pusu. Mohli to udělat tak, že by zmoudřel a "procitnul" a že už by se nechoval jako totální kretén. Od třetí série je totiž jeho chování docela nesnesitelné a vůbec ne vtipné. Ale seriál jsem sledoval až do konce, už kvůli potenciálu, v který jak jsem doufal, bude naplněn... ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama