Reklama

Reklama

Policie Battle Creek

(seriál)
Ukázka z filmu 15
USA, 2015, 9 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Dean Winters, Josh Duhamel, Aubrey Dollar, Rick Gonzalez, Damon Herriman, Liza Lapira, Janet McTeer, Kal Penn, Edward 'Grapevine' Fordham Jr., Dustin Ybarra (více)
(další profese)

Epizody(13)

Detektiv FBI Milt Chamberlain nastupuje do malého michiganského městečka Battle Creek, aby pomohl zdejšímu policejnímu sboru řešit místní kriminalitu. Na prvním případu dvojité vraždy dvou výrobců drog začíná pracovat s detektivem Russem Agnewem. Jenže Russ, který je detektivem staré školy, je doslova šokován poněkud svérázným a k lidem přátelským způsobem detektivní práce jeho nového kolegy Milta... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Katy19

Katy19 (hodnocení, recenze)

Bohužel nikde nemohu sehnat české titulky od třetího dílu, takže se seriálem zatím končím, anglicky bych to nedala. 

Artificial

Artificial (hodnocení, recenze)

Vzdávám to po 6. dílu....pořád jsem čekal, že se to rozjede....a kde nic tu nic. Sbohem Bryane, sbohem Vinci, sbohem Davide....zase příště. ;)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Tak co na BC říkáte?

Já to po pilotu málem vzdal, ale třetí a čtvrtý díl jsem si už maximálně užíval. Ano, je to pomalé a případy jsou absurdní, ale o to je to zábavnější a postavy se mi fakt líbí, takže se těším na další..

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Ano, ale pochopte, že jsem reagoval na stížnost na herecké obsazení Battle Creek, tudíž nešlo o přímé srovnání, ale spíš nepřímou otázku typu "kde že hlavní herci zklamali tak, aby i samo obsazením muselo být zklamáním?".

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

jerry12

No, i kdybych ignoroval veškeré níže uvedené (v nichž se té škatulky zbavil dávno předtím), tak i Dallas Buyers Club byl (pravda že těsně) před True Detective čili že se v tvých očích rehabilitoval až po TD je spíše o tobě než všeobecném "překvapení".

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

forrest11 , DaViD´82

Tak třeba já osobně, a zdaleka nejen já, jsem měl vůči MMC určité předsudky ještě před rolí Rusta, i přes role, které zahrál těsně předtím. Nálepky slaďáka z laciných béčkových romantických komedií se zbavil až s příchodem True Detective.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

jerry12

Také mi příliš není jasná tvá logika; ano, možná před Killer Joe, Obhájcem, Magic Mikem, Mud, Vlkem z Wall Street apod. by někoho mohlo překvapit, že to ten kluk v sobě stále ještě i po té dekádě pitvoření se a obnažování v tuctových romcomech stále má, ale po nich to těžko brát jako velké překvapení, že s přehledem zvládl herecky vděčnou roli.

na příspěvěk reagoval jerry12

forrest11

forrest11 (hodnocení, recenze)

jerry12

a kto prosim ta od neho ocakaval, ze sklame?! resp. na zaklade coho?! uz predtym sa blysol skvelymi rolami vo filmoch, preco by mal sklamat v seriali?! nejak mi uchadza tvoja logika

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

forrest11

Rozhodně to můžu srovnávat, protože ať chceš nebo ne, od McConaugheyho se rozhodně očekávalo, že zklame, resp. se od něj rozhodně neočekával takový výkon, jaký podal.

na příspěvěk reagoval forrest11, DaViD´82

forrest11

forrest11 (hodnocení, recenze)

jerry12

to myslis vazne, ze pred True Detective sa rozpravalo "leccos" o McConaugheym a Woodym? Ved to su spickovi filmovi herci, overeni mnozstvom kvalitnych roli.. Hadam nikto necakal, ze sklamu v seriali. To predsa nemozes zrovnavat.

To rozhodne nie je pripad castingu tohto serialu, ale tak mozno prekvapia. Ja urcite dam sancu aj novacikom

na příspěvěk reagoval jerry12

geklon

geklon (hodnocení, recenze)

A koho by si obsadil ty?

Oba hlavní hrdinové jsou myslím si vybráni podle jasných řádů...... A jeden z nich je neokoukanost a určitý druh schopností. Obsadit House ne White bylo před x lety snadnější.... ten seriálovej boom byl na začátku, dneska se nebojí do seriálů obsadit kohokoliv a trh je celkem brut zasycen. Tak se tvůrci rozhodili pro kvalitní herce s neznámými ksichty...

Schválně co budeš říkat po první sérii.....

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Proč bída? Když prošli castingem, tak to asi bída nebude, myslím, že všichni tři tvůrci mají dost dobrý úsudek na to, aby vybrali kvalitní sestavu. Třeba u True Detective se o hereckém obsazení taky říkalo leccos a jak McConaughey překvapil.

na příspěvěk reagoval forrest11

 (hodnocení, recenze)

Kvůli těm tvůrcům se na to kouknu, ale to herecký obsazení je docela bída. To nemaj prachy na lepší?

na příspěvěk reagoval jerry12, geklon

zobi

zobi (hodnocení, recenze)

V neděli 1.3.2015 bude první díl (našeho času pondělí ráno). 

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Vince Gilligan + David Shore jako tvůrci, Bryan Singer jako režisér, to si kurva nechám líbit!

na příspěvěk reagoval zobi

Reklama

Reklama