Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem první Undisputed přelouskal až po shlédnutí jeho dvou následovníků, moje hodnocení ale bude zcela objektivní a nezkreslené zmíněnými arénovými skvosty... Tohle je akční asi jako odpolední procházka po parku s babičkou, které pokročilá koxartróza stáhla rychlost chůze na 1,5 km/h. Nudné, bez spádu, dynamiky, akce. Spíše jen takové kočkování (povětšinou siláckými řečmi) dvou hlavních protagonistů. Místo zápasů nebo pořádných tréninkových metod a příprav (fakt mi nestačí čtyři přeskoky přes švihadlo a pět bouchnutí do hrušky) sledujeme, jak Monroe kamarádí s párátky a špejlemi a Chambers řeší svoje delikty. Finálový souboj s pofidérními pravidly pak pouze rozladěně zvedne obočí a vyloudí znuděný úšklebek. Vypadá to jako třívteřinová smyčka, co se pět minut v kuse opakuje. Jediné výrazné pozitivum vidím v tom, že tato od akce okleštěná zbytečnost má (zatím) dvě pokračování, která jsou ve všem naprostým opakem. Díky bohu. 20 miliónů dolarů(rozpočet) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +vkládané titulky, originální scénář, hudba (hlavně v první třetině), zajímavý souboj nakonci vč. pointy (happy end), jo a Peter Falk v zajímavé roli mafiána -skutečně je to mírně nadnesené a ne až tak realistické, hudba se v dalších dvou třetinách vytratí, Wesley i když má být ON ten správnej, nejspíš mu fandit nebudete, mno a posledních 20 min stráci šťávu./// Celkově překvapení, čekal jsem průměr a přitom mě film překvapil svojí originalitou-příběhem. Herecké obsazení je zajímavé, hlavně střet obou hlavních představitelů. Hudba vkusně doplňovala filmík a považuji ji za nejlepší část filmu (ale záleží na vkusu). Délka je tak akorát, přesto tomu něco chybý, že by pořádnej záporák? Schválně najdete ho!/// Celkem 73%/// ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)

Reklama

Reklama