Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (5)

Prezident v pořadí (2016) 

První série je skvělá! Chytne a nepustí až do poslední epizody. Výborně vybalancované prezidentování s vyšetřovací linkou a je to fajn. Bohužel tohle vybalancování se od druhé série nedaří naplňovat a je tam hlavně politikaření a vedlejší linky s vyšetřováním jsou zajímavé o mnoho méně a méně často, ale stále je to ještě nadprůměr. Ale ve třetí sérii, ze které úplně bez vysvětlení zmizela řada postav (pro ty co neví, třetí řadu točil Netflix, o rok později a kompletní obsazení asi už nedali dohromady), vyšetřování už není ani zajímavé, ani nijak relevantní k dění v bílém domě. Je to doplněno o dobové korektní kvóty, takže najednou se vynořilo potřebné spektrum postav přátel duhové vlajky! A kromě toho se děj více-méně zvrtl v chaotické podání předvolební kampaně a to už zajímavé nebylo skoro vůbec... ///  první série 78%, druhá série 57%, třetí série 42% ()

Nepřítel (2016) (S01E04) 

Přesto, že si to někteří myslí, tak podle definice USA policejním státem opravdu nejsou! Tady je to fakt prekérní situace. Možná to není sto pro reál, ale je to dost dobře napsané... ()

Konec začátku (2017) (S01E12) 

tak ten konec byl slušně WTF... ()

Stranické linie (2017) (S01E16) 

Handrkování o zákonu o zbraních je zajímavé možná pro amíky, takže slabší díl... ()

V temnotách (2018) (S02E14) 

Tohle jsem nikdy nepochopil... U nás, když vypadne proud a několik hodin nejde, je to mrzuté, ale většina jde spát a ráno se uvidí... V Americe nejde proud tři hodiny a začínají nepokoje, ničení obchodů a budov, rabování a zabíjení... To je fakt psycho... ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama