Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Diskuze

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

První sezóna bavila, místy lehký cringe ale dalo se to. Druhá je ale už tak debilně soap-operoidní, že to po šesti dílech balím, Kiefer neKiefer.

Já chci zpátky Jacka :(

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Zrušeno po 3. sérii...

 

Docela si říkám, že i chvála bohu, po výborné 1. sérii přišla slabší 2. řada, a spolu s kvalitou padala i sledovanost.

 

S přechodem na Neftlix určitě řada lidí včetně mě zadoufala, že se kvalitou vrátíme k 1. řadě, ale bohužel, 3. série, která v podstatě byla znovu 1., jelikož na předchozí dvě skoro nenavazovala, bez vysvětlění vymazala půlku postav, a u některých zbylých změnila charaktery, a byla tak snahou spíše o takový restart, však pokračovala v klesající tendenci, a kvalitou je určitě ještě horší, než druhá série.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Taky bych tomu moc nevěřil, a pokud ano, tak by to nejspíše silně ovlivnilo obsazení dalších postav, protože Trojan by určitě sebral dost z rozpočtu.

 

Snad budou aspoň kreativní, a neobsadí Tomáše Juřičku, který také Kiefera daboval, na tuhle roli by se však absolutně nehodil.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Michael J. Fox bude hostovat v několik dílech :). Paráda, že si i přes všechny ty problémy ještě pořád občas zahraje :)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

tak ono, když se tobě něco nelíbí a jiným jo, automaticky to jsou dementi no. Doufám že je tohle jen troll, jinak nechápu že můžou bejt lidi dneska takhle omezený... já už to dávno nesleduju pač mě to přestalo bavit

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

erased

mne prvni serie, respektive jeji tak 2/3 docela bavily... ale ta druha, to je fakt obludnost. zlata vychodni propaganda :-D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

i kdyby to nezverejnili, tak snad tajny sluzby o nem vedet musej, pokud teda nefungujou jako u nas :-D

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Někteří holt ty seriály sledují jedním okem a pak melou nesmysly. To je celkem běžná věc. Tak hlavně, že se pobaví tím, že něco nepochopili, to je hlavní. :D

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

NightPorter , tomas.malo

konec se povedl a navnadil na další sérii (stejně jako Blindspot - taky skvělý zakončení sérky), to s tím Catalanem v Pentagonu se mi taky nejevilo jako přešlap, spíš začátek epizody - myslím, že by teroristi rozhodně nenechali klíček v zapalování v zabombované dodávce (Hannah rychle nastartovala a začala ujíždět), taky se té dodávce nějak samy zavřely dveře za jízdy... myslím, že hodně otázek zůstalo nezodpovězeno a další sérka snad bude lepší v tom, že tvůrci od začátku budou vědět kolik epizod mají napsat a série bude vyrovnanější (některý epizody v druhé půlce pokulhávaly hlavně co se týče pátrací linky) ...

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

NightPorter

Možno by bolo fajn nabudúce aj sledovať seriál. Oni nikdy nezverejnili že chlapík stál za atentátom a všetci si mylslei že je mŕtvy po zásahu toho komanda v skladoch.

na příspěvěk reagoval Narcis, KevSpa

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

WTF? To jako really? Typek, co spacha atentat na prezidenta, jehoz ksicht musel bejt v kazdejch serioznich i neserioznich platcich ameriky a nepozna ho vratnej pentagonu, ani nikdo uvnitr? Jako ten serial je v podstate picovina od zacatku, ale tohle uz je fakt moc :-D :-D zlatej homeland. Ale holt kdyz je tam Kiefer, tak stejne tomu nejde odolat, prirovnal bych to k ty megahovadine s Kevinem Baconem par let zpatky :-)

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

KevSpa

super, zbývá totiž už jen jeden díl, to by asi těžko tolik dějových linek dokázaly nějak ukončit ... jinak ty cliffhangery (třeba ten poslední) jsou opravdu peckovní, takže ten nastávající bude určitě pro labužníky :-) těším se

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zezačátku to byl super seriál, ale jakmile došlo k prodloužení série a dalších věcí se to jen plácá na jednom místě a uměle se to celé natahuje. Kirkman už není ten najivní, sympatický a roztřesený chlapík co na začátku a koná jedno rozhodnutí za druhým jak na běžícím pásu, což už mě prostě nebaví. Končím se seriálem po 13té epizodě. Prvních 10 epizod ještě šlo, ale potom už to byl jen patos.. a už se mi to tak nějak nechce sledovat dál. Obzvlášť, když vím, že seriál dostane druhou sérii. Čímž pádem se linka se spiknutím bude natahovat ještě asi hodně dlouho. Škoda toho prodloužení, protože námět na seriál je to vynikající, ale všechno to co mě nazačátku série uchvátilo se už tak nějak vytratilo pryč. 3* 60%

code2

code2 (hodnocení, recenze)

Taky Vám to připadne hrozně naivní a jako pohádka oproti House of Cards? Shlédl jsem zatím 2,5 dílu a nějak se do toho nemůžu dostat. Prostě tvůrcům ten příběh nevěřím..

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Ty při sledování seriálů žehlíš? :D Jinak si neumím představit, jak ti ten záběr na kulku v hlavě mohl uniknout. :D

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

A myslíte, že jsou oba mrtvý :)? Viceprezident to mohl klidně přežít, ani nebylo vidět, kam ho střelila.

na příspěvěk reagoval Namika, KevSpa

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Tak čt dík naprosto peckovní od začátku do konce ... potěšil návrat jedné z hlavních postav, vývoj jedné postavy - to byla teda pekelný šok :-) boh vie co bude dál ...

na příspěvěk reagoval mrx.friend

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

První díl po zimní pauze super. Jak teď zároveň sleduju novou 24ku, nakonec jsem rád, že se Kiefer upsal jinýmu projektu, kterej se snaží jít si vlastní cestou a neutápí se v jedněch a těch samých modelových situacích :)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Perfektní kulervoucí epizoda, pátrací linka už má správnej akční drive, potěšil i návrat postav u kterých to vypadalo, že se už v seriálu neobjeví a samozřejmě perfektní cliffhanger - další epizoda až začátkem března, doparoma ... no, nic - 5.ledna končí přestávka druhé serie Blindspot, která je taky perfektně rozjetá a má tady mnohem lepší hodnocení než ta první a taky bude další Prison break a 24 hodin : Legacy, takže to skvěle usnadní to dlouhý čekaní ... 

Ervum

Ervum (hodnocení, recenze)

Musím říct, že Kiefer znovu nezklamal ! Od 24ky patří k mým Top1 a pořád to potvrzuje. Bude to dlouhé čekání, ale věřím že to využijí v kvalitní materiál. A po pauze pojedeme dál na plné obrátky v nervy rvoucím ději.

Uživatel Narcis smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Narcis

SPOILERY;

U mne už to smrdí natahováním a klišé. Jasně, že se něco pořád děje, ale to s tou Hannou, opět se děj bude zadrhávat a obávám se, že tvůrci nepřijdou s jinou zápletkou a tohle bude na celou sérii.

na příspěvěk reagoval Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

čtvrteční epizoda je jasně nejlepší z dosud odvysílaných - těší mě, že pátrací linka, i když je v terénu, je stále (asi se to brzy změní) jen konverzační - příjemná změna ...  

na příspěvěk reagoval Ouwen

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Ehm... klesla pouze sledovanost při premiéře, což je zcela normální pokles, se kterým televize počítají, proto je při rozhodnutí, zda dát seriálu plnou sezónu, zajímají čísla z prvních zhruba dvou týdnů. Podstatné jsou ale pro stanice i výsledky Live+7 DVR, kde DS naprosto drtí všechny ostatní seriály s až 167% nárůstem sledovanosti oproti premiéře.

na příspěvěk reagoval mrx.friend

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Ouwen

a ta druhá 2týdenní pauza byla ohledně udílení cen CMA Awards ... teďka je třetí, tak se možná dozvíme na edna.cz důvod - jinak podobně jak další seriály i tento bude s přestávkama aby to vydrželo až do dubna ... 

na příspěvěk reagoval KevSpa

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

a můžete mi říct, proč ten rozestup mezi dílama je tak dlouhej? proč čekáme tak dlouho na jeden díl, to nemůže být jednou týdně jeden? nebo aspoň dva, když toho maj tolik?

na příspěvěk reagoval mrx.friend, Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

erased

asi proto, že to má v USA velkej úspěch (to už po 2 epizodách), stejnej prodlužovací osud má i novej Macgyver ... 

na příspěvěk reagoval mrx.friend

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama