Reklama

Reklama

Mušketýr

  • Česko Ve službách krále (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mu bylo 14 let, jeho rodiče zabila královská Garda v čele s krutým Febrem. Teď je připraven pomstít smrt svých rodičů, bránit čest francouzské královny a třeba dát i život pro svou krásnou Francescu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Greg25 

všechny recenze uživatele

40% Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že ty stará dobrá filmová zpracování Dumasových románů jsou nejlepší a mají také největší šmrnc. Když opominu některé bojové prvky, které spíše spadají do kategorie asijských bojových umění, pak nemůžu opominout, že tohle má s Dumasovým románem pramálo společného, nu, dobrá, filmu taky ubírá na hodnocení fakt, že se všechno toří kolem D´Artagnana a Tři mušketýři nehrají ani tak druhé housle, jako spíše třetí, což je jednoznačně škoda. A to se pomalu dostávám k hercům, Justin Chambers v roli D´Artagnana nedosahuje takového charizmatu jakého by dle mého názoru měl, nicméně nelze mu upřít snahu o herecký výraz. Tenhle film by mohl být zatraceně úspěšný kdyby se to vydalo na DVD jako bojové videoklipy pro pokročilé, a tím se z něho vyškrtalo všechno ostatní. Protože jediné co na tomhle filmu stojí za to jsou svižné a choreograficky propracované "šermovačky". Ale zbytek je jedna velká neucelená, nepovedená nuda, zkrátka nádherná ukázka toho jak snadno jdou věci a obzvláště pak filmy zkazit. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $27,073,640Tržby Celosvetovo $34,585,771 ║ Celé to je maximálne odpackané, hľadať na tomto filme niečo čo by tu bolo zvládnuté sa proste nedá, lebo rad radom tu je všetko zlé, od kamery, cez strih, casting, súboje, ... vyznie to ako lacná televízna fraška a nie ako dobrodružný kinofilm. /5%/ ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem už tolik mizerných adaptací Dumasovy klasiky, že mě tohle nijak zvlášť nevyděsilo, díky soubojům bylo aspoň na co se dívat (i když jsem se též díky nim několikrát nepříčetně rozesmála) a změnit hrdinům jména, tak by to třeba ani nebylo tak zlé, protože jinak to už s předlohou nemá společného absolutně nic. Ovšem velmi připitomělý film to je a navíc mě udivuje účast Catherine Deneuve a Tima Rotha. Mají tohle zapotřebí? ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo dělal tomuhle filmu choreografii hongkongský specialista Xin Xin Xiong a je to vidět na každém souboji. Naneštěstí mu jeho práci mírně kazí režisér Peter Hyams nevhodným sestříháním těchto akčních scén. Asi aby nebylo vidět dubléry. Jinak na Dumasovu předlohu se vykašlete a budete se celkem dobře bavit. ()

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt moc. Další stupidní a nepovedené ztvárnění Dumasova románu Tři mušketýři. Sice je to Mušketýr, ale na tom nesejde. Děj byl úpnlně mimo, hudba nestála za nic a efekty, no hrůza. Ale takové blbosti, co byly v tom filmu, nebudu říkat, protože bych spoileroval. No prostě něco hrozného a to nemluvím, kdyby Dumas žil, tak možná by nechal zavést i gilotinu, páč tohle je na gilotinu, tohle je vrchol. Nechápu, jak se tady ten film mohl někde ujat, protože jestli exsistujou znalci Tří Mušketýrů, tak jim to příjde taky jako pořádný hnus. Jednou jsem si ho půjčil v půjčovně a ani jsem se na něho pořádně nedodíval, protože to nešlo. Tohle je sice o něco pravdivější, než z roku 1993, ale je to pořád hnus. Zhnusil mi celý den. Nedoporučuji se na tento film dívat. Je to fakt hnus.5%Přístupnost:přístupný ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Hoci film vznikol na základe francúzskeho diela, nezískal žiadne dotácie z francúzskeho národného fondu na podporu filmu, pretože bol považovaný za komerčne orientovanú produkciu. Niečo však dostal od regionálnych vlád, ktorých územia boli zobrazené vo filme. (Arsenal83)
  • Časť natáčania v Toulouse bola nakrátko narušená sporom medzi miestnymi komparzistami a spoločnosťou Capitole Productions so sídlom v Auzielle, ktorá ich najala v mene hlavných producentov filmu. Najmenej jedna scéna bola v dôsledku toho zrušená. (Arsenal83)
  • Napriek záujmu miestneho obyvateľstva sa títo ako komparzisti nezúčastnili, pretože castingoví agenti pri hľadaní roľníckych rodín potrebovali drsné črty tváre, čo podľa ich vyjadrenia týmto obyvateľom chýbalo a vyzerali príliš mestsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama