Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Fordzy

Jak vyvijí? V čem přesně???? Na tohle jsem taky nikdy nedostal odpověď.

To je jako když kapela místo live instrumentů začne používat samply a počítače a lidi tomu říkaj vývoj. To není vývoj. Kulisy jsou naprosto odfláklé, scénář nemá ani sebemenší náznak logiky a akce je naprosto nezajímavá. Né, že by nebyla zajímavá sama o sobě, ale proč bych já jako divák, se měl starat o nějakou akci, když vim že se jim nic nestane? Tohle není žádnej vývoj. Každej díl je jen víc absurdní a CGI a víc vymletej po scénáristické stránce.

 

A tokyo drift měl aspoň špičkově natočené závody, pěkné auta a luxusní prostředí / soundtrack. Ty nové díly nemaj nic z toho. 

na příspěvěk reagoval Fordzy, Fordzy

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Docela mne fascinuje jak někteří fanoušci deset let prskaj, že už to není o závodech, ale pořád se dívají na další díly a utvrzují se v domnění, že Tokyo Drift nebyla nudná a nepřehledná srajda. :) U takto dlouhé série je nutné aby se vyvíjela, jinak by upadla do stereotypu. První trilogie byla o závodech, druhá trilogie byla o heistech a rodině, třetí trilogie má blízko ke klasickým bondovkám ala Moonraker. Není vyloučené, že se pan Nafta a spol příště podívají na měsíc. Pokud už to někomu přijde jako velká fantasmagorie, tak ok, ale jsou i diváci, kteří mají rádi nadsázku a osmičku si užili měrou vrchovatou. U Hobbse A Shawa očekávám tu nejlepší akci, Leitch nemůže zklamat a bylo by zajímavé kdyby se z toho spinoffu stala přímá konkurence k Wickovi.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Lacike

Scénárista a Statham ujistili fanoušky, že se ke smrti Hana ještě vrátí a okolnosti okolo Shawa budou vysvětleny v dalších dílech. Když jim v hlavní sérii dochází postavy, tak by mohli Hana oživit a spolu s ním i Gal Gadot.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak aj ja prihodim svoje dojmy z traileru. Stale mam trochu problem s tym, ze Shaw je uz proste kamos od vedla aj ked predtym isiel po krku celej parte a zabil toho aziata, ktory bol sice tak nevyrazny, ze si ani nepamätam jeho meno, ale bol to clen rodiny. Na druhej strane hlasky medzi Hobbsom a Shawom funguju dokonale aj v PG-13 ratingu a akcne sceny pôsobia fantasticky. Napriek masivnemu CGI vylepsovaniu v nich citim kaskaderske korene, takze sa tesim. Dom s jeho familiou mi uz trochu lezu na nervy, takze trochu sviezeho vetra pride vhod.

na příspěvěk reagoval Fordzy

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Musím se tady zas vyblít. Takže jsem viděl pouze jeden první trailer a viděl jsem celý film, holka má nesnáze, ti dva se projedou v McLarenu po městě, aby navštívili nějakej bar, kde získají informace, pak najdou záporáka a zabijou záporáka. Konec. Hmm...

Mám k tomu jednu výtku, když se podívám na první rychle a zběsile, tak co je proboha tohle? Měli to spíš pojmenovat "Crysis naruby". Fuj... Na tohle do kina nepůjdu ani kdyby mi dali 99% slevu.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Yoshitsune, mokki5

DaNvYto

DaNvYto (hodnocení, recenze)

Došli prachy na herce rofl?

Boha kam se poděl duch prvních 2 dílů... dobře i Tokijska jizda byla zabavnejsi jak tohle ach...

na příspěvěk reagoval Kincl

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ono se to jednou vrátí ke kořenům ... a to někde v 50 díle až to bude tak přepálené že to bude moc i na Aktu X a tvůrcům nic jinýho nezbyde

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

z mojí oblíbený beartooth, kde hlavní týpek skládá a nahrává vše sám, říkal že se vrátí k hardcore kořenům...aby používal autotune a mutoval si vokály a zval producenty na nové album. to jsem i bulel, jak mě to zklamalo :)

 

corey z slipknot říká, že se vrátí k Iowa kořenům novým albem, ale tomu nevěřim, protože to ani nejde. bude to určitě super deska, ale Iowa byla tvořená ze skutečné krve, bolesti a nenávisti a takový už kluci nejsou :)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, mokki5

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Pokud vim, tvůrci o sedmém nebo osmém dílu říkali, že se to vrátí ke kořenům na přání Paula Walkera. Když to řeknou samotný tvůrci, tak to člověk chce vidět. Je to jako kdyby interpret o svém novém albu říkal že nahraje nejtvrdší a přitom to je přeprodukovanej materiál. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Hmm, zajímavé. Já bych řekl, že když je hra kvalitní, je kvalitní. A nezáleží na tom, zda patří do nějaké série nebo je samostatná. Ale když myslíš.

A samozřejmě jsi asi jeden z deseti lidí na světě, co má tenhle názor, takže je fakt zbytečné se o tom bavit.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Měl jsem tu smůlu, vidět celý ten shit od začátku do konce. Nedotknul bych se toho ani třímetrovým klackem, RE měl skončit pátým dílem.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama