Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (13)

Zločin na poště (2019) (E01) 

LOL Tomáš Topinka to je borec...!!! Super díl plný hlášek, zvláštností, humoru i slušných scének .... Bartoška pěkně koukal jak Topinka vyřešil celý případ skoro sám (teda až na Irenku či Radka)... Ano kam se hrabe Ostrava na Protějov :))))) Paráda, že by si Tomáš už našel konečně ženskou.. ()

Zločin v penzionu (2019) (E02) 

Jak říkám kam se hrabe Policie Ostrava a major Hrubý na Policistu Topinku... :))) Tak se to pomalu rozjíždí i vztah s Lucií... No jen tak dál, přesně tak má vypadat komedie na oddych, pobavení a odpočinek... Prostě se radost se podívat ()

Zločin na farmě (2019) (E03) 

Chudák Topinka to zase nemá jednoduché... Doktor Martin zase perlil... Jinak jsem se bavil, lol převléknout se za ovce snad může napadnout jen Policii ČR a SR :)))) Jinak parádní díl a ten konec stál za to ()

Zločin v ordinaci (2019) (E04) 

Super díl... Topinka na koni se psem honí zločince i jezdí ve službě :)) Dokonce na něj i mluví, i když jen sní...  "ty opravdu mluvíš - - - jen někdy - - - nech to koňovi ten má velkou hlavu... I když se mi zdá Tomáši, že ty jí máš stejně velkou :))))" Doktor Martin zase perlil a nezklamal... Nakonec Topinka vše vyřešil a ten konec dílu stál za to..! ()

Zločin na hřišti (2019) (E05) 

Super díl a hlavně happy end na konci :))) Hurá Topinka dal gól... Jinak Bartoška pobavil... ()

Zločin na tanečním parketu (2019) (E06) 

:)))) tak huráááá Topinka už má holku, no konečně.... :P jinak ten konec byl super a i doktor Martin zas nezklamal ()

Zločin na křižovatce (2019) (E07) 

Protějovský fantom + figurína Topinky a je námět na díl... Na druhou stranu to mělo spád i šmrnc :))) "dříve byla svatba a pak se kupoval dům, dnes je to naopak..." :)))))) ()

Zločin ve zkušebně (2019) (E08) 

Chudák Topinka potkal  své idoly a zjistil, že to jsou jen "herci" ... :)))) JOJ to rozuzlení bylo super a Tomáš opět nezklamal, i když "odhalil" jen koně :P ()

Zločin ve vlaku (2019) (E09) 

Dobrý nápad a díl... Sice je to úsměvné, ale dobře natočené... Ta scéna s Tomášem byla super jak si dal toho panáka, chtěl si urvat odznak a litoval se :))) Teda ještě, že major je v důchodu a to rozuzlení bylo fajné... ()

Zločin v lese (2019) (E10) 

Doktor Martin opět nezklamal a perlil... Světélkující prase bylo úžasné a chudák Radek... Jinak ten lov a na začátku to chlastání co k tomu dodat :/ Vtipné a celkově i dobře natočená epizoda ()

Zločin v knihovně (2019) (E11) 

Zajímavý díl a "ztracená" medaile... Dopadlo to tak jak mělo a vtipné bylo, že ani starosta nevěděl co má v trezoru :))) Tak se Tomáš potkal se svou tchýní, tak uvidíme... ()

Zločin v kostele (2019) (E12) 

Super díl kde Tomáš zazářil jako policista na plné čáře... Hezky to vyřešil bez podpory armády techniků, aparátu a všeho okolo.. Jasně, že mu pomohl bratr, ale co je to rodina.... Nadporučík Vébr (M. Taclík) pěkně čuměl když Tomáš odmítnul post u Ostravské kriminálky :P  Konec byl smutný jak požádal Lucii o ruku , která ho bohužel odmítla :/ ()

Zločin na svatbě (2019) (E13) 

Hurá svatba... No jinak super díl, kde se dělo více věcí než by bylo možné na 1 díl... Ten konec stál za to... No škoda, že je konec... ()

Reklama

Reklama