Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Diskuze

dall

dall (hodnocení, recenze)

Jak tu tak pročítám recenze i diskuzi, tak mi připadá, že většině lidí vůbec nedošlo že se jedná o komediální seriál. Postava legračního a svérázného policisty Topinky se mi líbila už v Doktorovi Martinovi, a jsem rád, že dostala prostor v samostatném seriálu. Chápu, že odbornou veřejnost z řad policistů, alespoň se tedy domnívám, že kritické poznámky psali fundovaní lidé z řad policie (protože my laici vyšetřování nemůžeme rozumět, a tudíž ani cokoli kritizovat), nejspíš rozčilují Topinkovy dedukce i postupy při vyšetřování, ale tyto seriály jsou hlavně od toho, aby člověk vypnul mozek, a bavil se. A já se bavil, a bavil jsem se natolik, že jsem celou sérii včetně obou řad Doktora Martina viděl už dvakrát, což by někteří, soudě alespoň podle komentářů, vůbec nepřežili. 🤣 Takže ano, tento seriál opravdu není pro intelektuály, či spíše možná pseudointelektuály kterými se to tu jen hemží, ale rozhodně je pro obyčejné lidi, kteří si chtějí večer u televize odpočinout u české komediální detektivky, a navíc krásné Beskydské lokace zážitek ještě umocňují.

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Valašsko mám rád a proto se mi nelíbí, že Velkým Karlovicám říkají Prostějov. Velmi hloupé . Myslím to jméno.

na příspěvěk reagoval RizekCRF

Gugos

Gugos (hodnocení, recenze)

ten kdo natočil takový seriál by měl byt trestně odpovědný...strašné peklo a to já skousnu prakticky vše....

krysik

krysik (hodnocení, recenze)

No to je neskutečný peklo... neskutečně a hlavní postava hraje neskutečně špatně.... Tak tohle je opravdu těžkej přešlap od ČT

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Škoda, že v seriálu nemá větší prostor sestřička Gabriely Marcinkové. Ona je kontrapunktem k Topinkovi a měli by tedy více spolupracovat. Seriál by to dost oživilo. Už je to ale natočené, takže na tom bohužel nic nezměníme.

H.Gordon

H.Gordon (hodnocení, recenze)

Nechápu, proč Topinku nemůžu ohodnotit. Každopádně mě seriál celkem mile překvapil. Jak jsem byla skeptická vůči doktoru Martinovi a nakonec ho dobře hodnotila, tak jsem to měla podobně u Topinky. Je to takový ten ideální seriál, když v televizi není nic jiného.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

CarloRizzi , Willy Kufalt

Až tak, vážení?? No to by mě ani ve snu nenapadlo, že pár nevinných obyčejných poznámek (či jen smajlíků) vás pomalu bude míti na svědomí. :-D

Přitom ten můj úplně první smajlík byl směřován k někomu zcela jinému, přičemž dotyčný se zde ani neobjevil, ha ha ha. :-D

Ale nevadí. Vy ostatní jste tu diskuzi rovněž nebývale rozzářili. ;-)

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Pierre

Že?? Přesně to mě taky napadlo. ;-D

Ale těší mne, že jsme tu pány pobavili, vlastně debatou o ničem. :-D

Reklama

Reklama