Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele topi k tomuto seriálu (2)

Zločin na farmě (2019) (E03) odpad!

Rád jsem chodil na Roberta Mikluše na Husu na provázku. Bohužel odešel za štěstím do televize a jeho strážmistr Topinka je tak kreténská a trapná postava, že je mě za něho hanba. To ale nejen on, ale celé obsazení seriálu stojí na debilním vidláckém humoru, kterému se může smát jen hrstka vyvolených. Stačil mě jeden díl k pochopení celé situace a více již netřeba. Co taky chtít od režiséra, který stojí za šlágry jako je Doktor Martin nebo Ordinace v růžové zahradě. Čisté dno. ()

Zločin v ordinaci (2019) (E04) odpad!

Omylem jsem viděl i další díl a dno odpadu se zaplnilo ještě větším hnojem. Další díl bych musel sledovat pouze kdybych měl sirky v očích a byl bych připoutaný, podobně jako nebožák Alex v Mechanickém pomeranči. ()

Reklama

Reklama