Reklama

Reklama

Tři mušketýři 2

  • Česko Čtyři mušketýři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Uplynula krátká doba od jmenování d’Artagnana královským mušketýrem. Královna Anna nezapomněla na služby, které jí prokázal, ale ani na kardinálovy agenty Rocheforta, a Milady de Winter neopustila nenávist a touha po pomstě za překažené plány. Spolu se svými přáteli, Athosem, Porthosem a Aramisem bojuje d’Artagnan v armádě Ludvíka XIII. u pevnosti La Rochelle proti vzbouřeným hugenotům. A cesty všech hrdinů se opět propletou, aby uzavřely osud svůj či osud toho druhého. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Pokračování slavného příběhu (zpracovaného do podoby dvojfilmu) až do hořkého finále... "Jsem ztracena, musím zemřít..." dí krutá mylady pod mečem kata z Lille ve svém tragickém posledním výstupu této filmově velmi zdařilé (byť s větším důrazem na akci a tím pádem nutným větším odstupem v ději a postavách od románové předlohy) a nestárnoucí filmové adaptace nestárnoucího historického románu... ()

Dzanecki 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhý díl nebyl slabší. Naopak mi zde přijde větší důraz kladený na vtip, který se povedl. I akční scény jsou koukatelnější. I přesto, když se řekne tento film, první, na co si vzpomenu je legendární snídaně mušketýrů během boje s protestanty. Tato scény by měla být nesmazatelně zapsána v knize světové kinematografie, protože její smysl pro humor mě doslova dostal.. ()

Reklama

calculus 

všechny recenze uživatele

Nestárnoucí a zdaleka i nejlepší filmová adaptace slavného Dumasova románu. Knihu jsem kdysi se zaujetím četl možná třikrát, ale tento film dal postavám takovou tvář, jak si je vybavuji dnes. Michael York v roli d´Artagnana je nezapomenutelný, nádherná Raquel Welch jako paní Bonacieux rovněž. Hraběte Rocheforta určitě ještě nikdo nezahrál lépe než Christopher Lee. Dále Olivier Reed, Richard Chamberlain, Faye Dunaway, Charlton Heston a další. Skvostná záležitost. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych jen opakoval to, co bylo napsáno v případě dílu prvního – brilantní a vtipná dobrodružná podívaná, tentokrát o něco smutnější a tragičtější, přesto neméně kouzelná. Společně s dílem prvním tvoří celek, který svou kvalitou boří hranice času a zůstává takřka nedostižnou metou na poli historického dobrodružného velkofilmu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní je podstatne veľkolepejšia akcia, ale stále len priemerne prevedená. Nijak extra ma nebavila. Príbeh už občas ponúkne aj vážnejšie chvíľky, ale herci stále nemajú priestor na nejaké dramatické výkony. Bohužiaľ je tu oveľa menej humoru, takže celkovo mi to v každom ohľade pripadalo priemerné. 5/10. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen ve stejném roce jako předchozí díl Tři mušketýři (1973). (Listeroman)

Reklama

Reklama