Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne prijemny prekvapeni a po slabsim druhym dilu zase slusna zabava. Prvni komictejsi pulka ala Cesta do stredu Zeme je hodne fajn, clovek se musi kochat tim ujetym mikro svetem, tvurci se tady fakt vyradili a i kdyz triky nepatri k uplny spicce, rozhodne se na to moc pekne kouka. Druha pulka bohuzel sklouzne k typickymu Marvel digibordelu, kterej pripomina nejaky YA Star Wars, akce je sice fajn, zaporak je sice tradicne blb, ale aspon nevypada jak chcipacek a druhej zaporak potesi. Nicmene dej svizne odsejpa, sem tam padne nejaka fajn hlaska a herci jsou super sympataci, takze za me vlastne proc ne. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri Ant-Manovi mal ostať Edgar Wright a išlo by tak asi o jediný Marvel so skutočným autorským vkladom, rozumej najviac utrhnutý z reťaze a s jasnou víziou. Sem tam sa zablesne aj v Quantumanii, avšak ak si zoberiete námet, tak tu boli možnosti doslova nekonečné asi ako celé multiverzum. Najzaujímavejšie je to v schrodingerovej krabici, avšak prečo jej potenciál nie je ďalej využitý, je záhadou. Vlastne nie je, tvorcovia sa snažili ostať pri zemi práve kvôli tomu, aby oslovili masy marvelovských fanúšikov, čo sa nakoniec ale nepodarilo. Celkovo ale trojka ujde, je tu zopár nápadov, vizuál je pekný, ale mohol byť oveľa viac vynaliezavejší, ako všetko v tomto filme. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Staré dobré časy, kde Evangelina v Lost oslňovala hrivou sú dávno preč, dnes už ponúka len hrncový účes Majky z Gurunu. O to však nejde. Film je vizitkou toho, že pretlak hereckých hviezd nezaručuje úspech ani kvalitu. Scenár písal týpek, čo v podstate nič veľké okrem jedného seriálu nenapísal a tak to aj vyzerá. Kedysi mali scenáristi bližšie ku spisovateľom kníh, dnes sú to často len nejakí pisálci hľadajúci inšpiráciu na twitteri a tiktoku, pričom podmienkou je zachovanie politickej korektnosti, inak job nedostaneš. Výsledkom je, že človek dnes dostáva filmy, v ktorých ako keby chytí do ruky obal Dostojevského veľdiela Zločin a trest, no keď ten obal otvorí, nájde tam lacný román od Evity. Veľa sa hrá na vonkajší dojem bez obsahovej formy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Recept na marvelovku fáze whatever: Základ sestavte ze zajetých postav, které před sebou bezdůvodně zatajují kruciální informace a chovají se jako idioti, jen aby se ústřední zápletka filmu mohla vůbec odehrát. Přidejte otravné nové postavy, které jsou ve všem instantně nejlepší a na kterých budete moct stavět budoucí filmy. Zasypejte to tunou digitálních efektů, hrstí otřesných dialogů a špetkou trapného humoru. Celou směs zamíchejte tím, že ačkoliv každá z postav by měla mít své ohrazené charakteristické schopnosti, příhodně na ně neustále buď zapomíná, nebo je zkrátka používá jen ve chvíli, kdy se to scenáristovi hodí do krámu. Nebo pro jistotu nejsou tyto schopnosti vůbec specifikovány, aby se zkrátka mohlo odehrát cokoliv. A nezapomeňte okořenit zbytečnými cameo rolemi. Vyleze vám z toho nechutný blivajz, který vám přesto spotřebitelé sežerou i s navijákem, protože jste přece značka. Marvel Studios. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Wow. Zdá sa, že Marvel strácajú svoje dobré karty a začínajú skutočne servírovať filmy, ktoré si nezaslúžia nikoho čas, lebo ich dobré časy skončili s "Avengers: Endgame". Alebo? Ja osobne nepatrím medzi tých, ktorí kritizovali fázu 4 a mali v nej podľa mňa dobré projekty. Najhoršie čo podľa mňa "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" urobil je to, že to bolo označené za najdôležitejší projekt, ktorý momentálne majú. Tým nás všetkých poriadne vyhypovali a čakali sme, že sa dočkáme najnovšieho Marvel fenoménu, ktorý im zožerieme aj s navijakom. To sa ale nestalo. Pre mňa však film nie je vôbec zlý, má svoje dobré momenty, triky sú celkom dobré a prakticky nijakým spôsobom neprináša nič, čo by som vnímal nejako horšie, oproti mnohým predošlým filmom. Možno až na pár výnimiek. Dizajn MODOKa mi neskutočne pripomenul film "The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl". A úprimne si myslím, že to nie je film, ktorý chcete niekomu pripomínať. Plus si ani nemyslím, že to je veľmi zaujímavá postava. Je to skôr postavička, ktorá mala pobaviť v kine deti. Čo sa podľa toho smiechu, čo sa z kina ozýval bolo splnené. Vo výsledku tak film ale trošku udal aj svoj tón. No keď majú prísť sktuočne dobré momentky, tak som sa ich dočkal tiež. Mám rád našich hlavných hrdinov, Kang je solídny zloduch, film je dynamický, má solídne finále a som zvedavý kam sa Marvel posunie ďalej a ako to bude pokračovať. Takže v mnohom ma film neodradil. Nie je to ale určite jeden z najlepších Marvel filmov a možno by mali tvorcovia celého tohto univerza trošku zvoľniť a dať si zase so svojimi projektami trošku viac načas. Lebo možno už začíname byť presýtení komiksovými filmami. Ja osobne ešte nie, no vyzerá to tak, že iní už áno. Hodnotenie: B ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Na Scottovej (Paul Rudd) tvári nie je žiadna krv, zatiaľ čo v predchádzajúcej scéne bola veľmi zakrvavená (cca 109 minúta). (Pat.Ko)
  • Postavu M.O.D.O.K.A si zahrál herec Corey Stoll, který již ztvárnil postavu Darrena Crosse aka Yellowjacketa v prvním díle Ant-Man (2015). (JerryMalfoy97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama