Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (497)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Do poloviny je film skvělej a to nijak nenadržuji, má to dobrou linku okolo Langa a jeho dcery, v tomhle směru je škoda že to nijak nerozvinuly, ale když sem viděl zbytek filmu tak sem rád, protože by to asi nebylo dobrý. Dokonce i ten svět "Quantumania" vypadá místy zajímavě, je to jakýsi mix Mad Maxe a Star Wars a opět pak už ten svět a obyvatelé a stvoření přestanou hrát důležitou roli. Od poloviny je to prostě cringe a to v té nejhorší možné podobě, M.O.D.O.K je tady vykreslen hrozně a ke konci klesne ještě hlouběji. Ale toho cringe je tady víc než by jste čekali a taky víc morálních a oduševnělých řečí, bylo toho tady dost a bylo ošklivý to poslouchat a dívat se na to, je to mnohem horší než to porno s liliputem, vysavačem, tunou vazelíny a s panem domácím, který si přišel vybrat svoji odměnu. Ale přitom Jonathan Majors aka Kang, byl velice solidní, taktéž i jeho výkon, je fajn že jeho postava tak nějak byla ušetřena těm trapárnám. A když to srovnám se čtvrtým Thorem, tak beru Thora, ano ten film má viditelné problémy, ale ta míra trapnosti je tam podstatně nižšší. A mrzí mně to, že tenhle film dopadl tak jak dopadl, předchozí Ant-Mani, nebyli žádný druhý a nebo třetí Capitan America, ale byli to fajn odlehčené filmy, ale tohle je špatný. Docela by mně zajímalo, co se tady a u Thora pokazilo, co způsobilo to že ty filmy, sou takový jaký sou, byl to jeden problém a nebo několik menších/větších ? Já za sebe mohu říct, že neočekávám že každý Marvel film, bude na úrovni Endgame, to ani nejde a i kdyby to šlo, tak by to byla po čase nuda, ale takhle fakt ne. No snad to špatné období, má už Marvel za sebou a následující filmy budou slušný, to aby jste se nemuseli stydět, že se na ně díváte. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

OMGWTFLOL Tohle je fakt jak od Eda Wooda, tady nějaká logika, koherence, návaznost scén a nedejbože smysluplnost příběhu vůbec nehrají roli. Tenhle scénář rozhodně nemohla psát AI, protože ta by odvedla práci rozhodně lepší. Přitom i přes ten hloupý příběh je to i hrozná nuda, tak potenciálně originální prostředí, a v něm přitom jen minimum nápadů, jen design těch živých baráků mě bavil, jinak to vypadá jak generické fantasy... akorát tedy extra hnusně natočené, kde green-screen trčí z každého záběru. I když tam green screen nepoužívali protože Volume, režisérovi to nedošlo, stejně všechno točil jak před zelenou zdí velkou zhruba tak tři metry na tři metry. MODOK to celé aspoň na chvíli zachraňuje, protože z otravné sračky z toho aspoň na ten malý moment udělá guilty-pleasure sračku. Don't be a dick. Beyond cringe. No, kdyby Marvel netočil i seriály, tak řeknu že horší už to být nemůže. 3/10 Btw vzhledem k tomu že v závěru jedna budova objímá druhou, vede mě to k otázce: jakým způsobem budovy v MCU souloží? A jak se rodí? Když přichází na svět malá baby-budova, vyleze z té velké oknem, a nebo dveřmi? Otázky, samé otázky. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak nám začala pátá fáze a pořád to nějak vázne. Ne, že by 3ka byla špatný film, ale už to není co dřív. Akce je super, vizuál taky, ale prostě nevím. Je Kang opravdu tak ultimátní záporák, jak se o něm mluví? Tady se moc nepředvedl, tak snad v příštích Avengers. Celé to dost hraje na rodinnou notu a není to už taková řachanda. Naše rodinka se po menší nehodě dostane do Říše kvant. Tam vládne nemilosrdný Kang a jde jim po krku. Ona totiž Janet neřekla ostatním nic o svém tehdejší pobytu v této říši. Všichni jim jdou po krku a nemají to vůbec jednoduché. Naštěstí se spojí s místním odbojem. Vše skončí jak jinak než velkou bitvou, kde pomůžou i mravenci. Potěšila mě přítomnost MODOKa. Jako otvírák další fáze to ujde, ale snad pozdější díly nastaví laťku výš... Jo a vztah Scotta a Hope mi přišel dost na sílu. "Nemusíš být vždy hovado." ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to digibordel jak Avatar ale je to zábavnější. Kam se hrabe nějaká plesnivá Duna, tohle je lepší. Chválím kostýmy a vibe a celkem vtipný začátek. V druhé polovině už sem se lehce nudil, ale Kang je celkem cool. Přišlo mi, že všichni tak nějak nedostali prostor nebo neudělali nic vyjímečnýho. Uplný trash to ale není. Připomínalo to Spy kids 3..hlavně ta potitulkovka lol. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Wow. Zdá sa, že Marvel strácajú svoje dobré karty a začínajú skutočne servírovať filmy, ktoré si nezaslúžia nikoho čas, lebo ich dobré časy skončili s "Avengers: Endgame". Alebo? Ja osobne nepatrím medzi tých, ktorí kritizovali fázu 4 a mali v nej podľa mňa dobré projekty. Najhoršie čo podľa mňa "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" urobil je to, že to bolo označené za najdôležitejší projekt, ktorý momentálne majú. Tým nás všetkých poriadne vyhypovali a čakali sme, že sa dočkáme najnovšieho Marvel fenoménu, ktorý im zožerieme aj s navijakom. To sa ale nestalo. Pre mňa však film nie je vôbec zlý, má svoje dobré momenty, triky sú celkom dobré a prakticky nijakým spôsobom neprináša nič, čo by som vnímal nejako horšie, oproti mnohým predošlým filmom. Možno až na pár výnimiek. Dizajn MODOKa mi neskutočne pripomenul film "The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl". A úprimne si myslím, že to nie je film, ktorý chcete niekomu pripomínať. Plus si ani nemyslím, že to je veľmi zaujímavá postava. Je to skôr postavička, ktorá mala pobaviť v kine deti. Čo sa podľa toho smiechu, čo sa z kina ozýval bolo splnené. Vo výsledku tak film ale trošku udal aj svoj tón. No keď majú prísť sktuočne dobré momentky, tak som sa ich dočkal tiež. Mám rád našich hlavných hrdinov, Kang je solídny zloduch, film je dynamický, má solídne finále a som zvedavý kam sa Marvel posunie ďalej a ako to bude pokračovať. Takže v mnohom ma film neodradil. Nie je to ale určite jeden z najlepších Marvel filmov a možno by mali tvorcovia celého tohto univerza trošku zvoľniť a dať si zase so svojimi projektami trošku viac načas. Lebo možno už začíname byť presýtení komiksovými filmami. Ja osobne ešte nie, no vyzerá to tak, že iní už áno. Hodnotenie: B ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Evangeline Lilly si zafarbila vlasy na tmavšie a ostrihala ich nakrátko, aby vyzerala viac ako pôvodná Janet Van Dyne/Wasp. (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama