Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 14

Recenze (365)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Nejhorší marvelovka... bla bla... nechtěl jsem kvůli tomu jít do kina... Nakonec dobrý, lepší než poslední Ant-Man nebo Black Widow, aspoň když jste víc do sci-fi části Marvelu. Ms. Marvel je nejlepší casting/postava od původních Avengers. Iman Vellani má tolik energie/charisma a je psaná konzistentně. Ta postava rozdává pozitivní vibes v každé scéně. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Nejhorší Marvelovka to není, DC srágory jsou ještě o level níž, ale sakra dobrý film to taky není. Nejlepší na tom jsou potitulkovky, které vyvolávají v člověku pocit, že příště už to bude určitě zas dobrý, protože vás většinu filmu bude hlodat, proč Marvel netočí radši Bladea, Fantastickou Čtyřku nebo milované X-Meny. Stejně jako u Black Widow nebo třeba Eternals na člověka křičí ta zbytečnost. Nikdo to nechtěl, v komiksech najdeme myriádu skvělých věcí k převedení na plátno no a my dostaneme tohle. Příběh je lame, plný cringe momentů, kde to vypadá, že plac navštívil unhinged Taika. Ústřední trio má fajn chemii, ale o nějaké smysluplné psychologii nebo vývoji nelze mluvit. Záporačka je vyloženě tragédie, kde její motivace je prostě to, že je zlá. Navíc má z neznámého důvodu po celou dobu psychopatický výraz a zuby připomínají smažku někde z nádra. Nevím, kdo Feigemu přesně přiložil pistoli k hlavě a řekl, že se pojede kvantita podle uměle vycucaných tabulek a na kvalitu sere pes. Dá se to přežít, ale už by Loki mohl celou tuhle fázi odpálit a začít znovu někde kvalitně. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Marvels sází na čistě ženské (super)hrdinské obsazení, což může mít ale svá úskalí. Na úvod řeknu, že jsem čekal větší feministicky laděnou nálož, avšak Marvels se v tomto ohledu držely vcelku na uzdě. Co ale nešlo přehlédnout, bylo místy hodně okaté cílení na dívčí publikum: takové množství koček (a Koček, za které ale dávám palec nahoru) jsme tu ještě neměli; BFF-linie byla hodně na sílu; a titulková scéna toto "okaté cílení" jen zpečetila. Ale - budiž! Marvels mají naštěstí optimální stopáž a nabízí přehlednou a svižnou akci, zároveň ale mají i trestuhodně nevýraznou záporačku a pár WTF-momentů (bollywoodsky laděná návštěva Aladny byla, ehm, podivná). Ve výsledku o krapet lepší než třetí Ant-Man. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší MCU? To mají někteří tak krátkou paměť? To už jste zapomněli na to, že existuje Black Widow nebo třeba třetí Ant-Man? Marvels jsou v rámci srovnání ještě docela v pohodě. Zcela určitě jde o můj subjektivní názor, ale mě to bavilo. Iman jako Ms. Marvel je perfektní (už od seriálu) a chemie mezi ní, Monicou a Carol průměrnému příběhu dodává potřebnou hravost a energii. Zejména v první polovině pak velmi dobře funguje combat, který celkem zábavně pracuje s aspektem "výměny rolí" a přináší tak v rámci akčních scén aspoň něco trochu nového (podobně jako tomu bylo u Namora). Jinak je to klasický průměr, který byl typický pro slabší kousky Infinity Ságy. Ale s ohledem na čtvrtou fázi je to vlastně docela úspěch. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Ten film má všechno, co jako comicsama poblázněný dvojče Kamaly Khan potřebuju jednou za čas k životu: ultimátní chemii mezi hl. postavami, ztřeštěnou (a zároveň přehlednou) akci, je zábavnej a není zbytečně dlouhej. Jo, a ještě taneční muzikálovou scénu, OMG!! Po uzívaným seriálovým Marvel-maratonu z předchozí noci byl tenhle můj soukromej mini návrat do MCU naprostou parádou. Zdravim zapšklý páprdy z MovieZone 😀. [IMAX] ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)
  • Se stopáží 105 minut se jedná o nejkratší film MCU. (DJMaroko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama