Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.5/10. - Absolutně sem vybouchl smíchy u toho .... ne jak se to snaží být humorný ale jak je to stupidní. Opravdu seriálové zklamání roku, jako hele ono by na tom nebylo nic špatnýho ten seriál by mě dobrou laťku, líbí se mi do čeho seriál šel že chce být komediální a odlehčený, ale problém je jak je sám o sobě stupidní ten scénář, jak polopatě šli bez nějakýho přemýšlení na she hulk, udělali z ní akorát debilního tupce, zvraty už jsou pomalu dramatičtější i v Ulici a o to víc ještě domrvili mýho milovanýho Daredevila, u kterýho jsem se pozastavoval jak má furt skvělý charakter a mám rád jeho styl chování, ale ten seriál to celý zmrvil. No a ten konec, no nic horšího vymyslet nemohli než si to udělat srandu ze sebe samého. Celý seriál se táhl jak debil. Půl hodinový epizody o hovně. Ok někdy se to snažilo být vtipný a někdy sem se zasmál. Ale povětšinu času jsem se smál jak je to stupidní. 4/10 a to jsem na to dost hodnej. Tenhle seriál by nespravilo ani 10 pořádných Daredevilů. No a Mattův komentář: ,,No to mi je pančku rodinka,, by přesně vystihl mě kdybych tam seděl XDDDD ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Co to k*rva je?!? řval jsem každou jednotlivou minutu tohohle nepovedeného pokusu o vtip. Co to je?!? si budete dozajista říkat i vy, paklikže neuposlechnete a na tady ten skvost (sarkasticky řečeno) se podíváte. Nebo se budete ptát stejně jako já na několik následujícíh otázek: Proč? nebo Jak se mohlo MARVEL, kdysi téměř dokonalé studio, tak zkazit? Ale dozajista otázka, která vystane na mozku každému, je to, PRO KOHO TO JE DĚLANÝ?!? Protože ono to dle všeho není dělaný pro nikoho. Fakt by mě zajímalo, koho by bavilo sledovat špatný pokus o soudní sitcom, s nefunkčními (a trapně hláškujícími) postavami (kde je každý (nový) muž ulízaný nechutný úchylný hovado, který je okamžitě padouch - teda až na toho jednoho, jehož jméno jsem ale zapomněl), debilním příběhem, debilními efekty a otravnou protagonistkou (jejíž neustále bourání čtvrté stěny jde totálně mimo (možná bych to přirovnal ke Klubu rváčů, ale ten si to narozdíl od tohohle může dovolit, jelikož je originálními a funkčními nápady plný. Zatímco toto nemá nápad žádný a takovéhle hlášky jdou totálně mimo)). Ani samotný vizuál to nijak nezachrání, jelikož efekty jsou... slušné na rok 2001. Protože člověka ten debilní příběh s překopáváním postav (i z jiných univers) jaksi nas*re a štve ho tam už potom vše. Tatiana Maslany je pro mě neuvěřitelně otravná, s neustálým tikem v oku. Hulk, Wong, Abomination jsou překopáni. Všechny nové vedlejší postavy jsou ulízané, nechutné a jejich modernost mě jen irituje o to víc (stejně jako twerkovací scéna, která by mohla být klidně fakt moc super, ale když to použijete blbě, tak to půsoví prostě blbě). Prostě fuj. Jak jen mohl MARVEL klesnout tak hluboko. 3/10  něco víc zde ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nechápu to přijetí (43 %?!). Tvůrkyně slibovaly odlehčenou komedii z právnického prostředí, kterou dodaly – navíc věrně odpovídající komiksové předloze (včetně epizodních případů, hostovaček slavných či roztomilého prolamování čtvrté stěny – BTW, s tím She-Hulk přišla víc jak dekádu před Deadpoolem). Samozřejmě, že v dnešní době výrazně akcentovaly emancipační stránky, tzn. patálie ženské hrdinky v mužském světě, při randění s neschopnými trubci či s hloupým vymezujícím jménem, ale stále s humorem (ano, často přitroublým a na hranici trapnosti) – jenž tedy zjevně nesednul každému. Já se bavil z posledních MCU seriálů (Moon Knight, Ms. Marvel) asi nejvíc, na čemž měly zásluhu jak slušně vypadající digi She-Hulk, tak naprosto boží Tatiana Maslany. A mám chuť přihodit bod za meta podvratné, originální (season?) finále. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Zbytečné a trapné. She Hulk neustále (ale jakože pořád) boří čtvrtou stěnu, křepčí radostí z toho že Cap neumřel jako panic a celkově se chová jak klasická pipka z libovolné 40-60 % "power of women" comedy. Marvel pořád zkouší jiné žánry (zbytečně - první 4 seroše fungovaly svkěle, tak se toho držím ne?), ale teprve tady možná našel dno. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto žentlmen říkám, že hlavním problémem seriálu Ona-Hromotluk netkví v tom, že hlavní postavou je žena, to vůbec. Z čistě objektivního hlediska jde totiž o špatnou, extrémně infantilní, konceptuálně triviální a tristně podprůměrnou televizní show, která prostě neví, kudy kam [takže nedokáže figurovat ani jako guilty pleasure].... V jádru pudla [nebo chcete-li hovna] jde o další marketingovej tah ze strany Disneyho jak vydojit peněženky diváků – nic víc, nic míň. Tenhle seriál nejenomže ztělesňuje celkovou frustraci z nynějšího stavu MCU – jde o naprosto exemplární příklad toho, co se stane, když jako největší korporát na světě s takřka neomezeným kapitálem dáte přednost kvantitě před kvalitou – k tomu všemu je fakt absurdní, když si uvědomíte, že jedna epizoda týhle pičoviny stála víc peněz, než kolik vyděláte za celej svůj život. No a comeback Charlieho Coxe/Daredevila byla jen obyčejná vábička k tomu, aby se na tenhle seroš někdo vůbec podíval [a vzhledem k tomu, že jde o nejoblíbenější postavu široko daleko, mám reálně strach o jeho budoucnost, viz. Obi-wan Kenobi]. Zkrátka, nikdy by mě nenapadlo, že Marvel klesne až na takový dno. A ne, borcení čtvrtý stěny non plus ultra tomu fakt nepomáhá – a ne, tuhle frašku fakt neuvidí she-hulkilion lidí, a nevydělá ani she-hulkilion dolarů. Na to je tenhle zelenej kentus až moc velkej propadák. A přestože si Disney+ aka streamovací platformu Strýčka Skrblíka neplatím, a radši jejich produkty pirátím [protože ten content za moje prachy fakt nestojí], nedokážu se ubránit pocitu, jak kdyby mě někdo okradl..... V jednom mám však jasno: z MCU, mé dříve oblíbené blockbusterové franšízy a továrny na fantastické spektákly, se stal jeden velkej meme – nevtipnej, trapnej, generickej meme. A upřímně, láme mi to srdce. VÍCE ZDE ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama