Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)
  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)
  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama