Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

anais 

všechny recenze uživatele

Krátký film o tom, kterak se Batman utkal s Jokerem a následně s vetřelcem a pak s predátorem a nakonec s oběma.... Tak nějak se to dá charakterisovat. Připočíst se musí perfektní atmosféra, perfektní Joker (přímo jako z originálního komixu, žádný Nicholson!) a moc uspěchaný konec. Rozhodně stojí za vidění, jen mohl být delší. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Každý filmový/komiksový fanoušek si určitě někdy představoval, jak by dopadly střety jeho oblíbených superhrdinů, Batman: Dead End, byť pod amatérským vedením, převedl trochu té představy přímo na obrazovku a nutno podotknout, že rozhodně lépe než "profesionální" AvP. Dočkáme se jedné slušné, ale škoda, že příliš tmavé, bitky se zajímavým a lehce vtipným zakončením a... A to je vše, zázrak se nekoná. 6/10 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Na amatérský krátkometrážní snímek výborná vizuální prezentace, která ovšem nezakryje fakt, že mnohdy se Dead End vleče i na ploše stopáže pouhých šesti minut ( nepočítám titulky ). Začátek do konfrontace s Jokerem je fajn, s příchodem Alienů a Predátorů už je to jen ucházející bitkařeni bez WOW efektu a člověk jen tupě zírá, co bude dál. Konec je poměrně fajn, ale celkově na mě tento projekt působí jen lehce nadprůměrně. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad, výborné prevedenie...Jediný nedostatok je krátka stopáž, škoda že sme už nevideli ako to Batman všetkým "nandá":) A ešte ma v súvislosti s týmto podareným filmíkom napadla taká predstava- čo keby autori spracovali minipríbeh v ktorom by vystupovali namiesto Batmana, Aliena a Predátora (inak vždy som obdivoval jeho dredy, vyzerá s nimi ako taký zmutovaný rastafarián:))) Sly Stallone, Arnie a Jean-Claude- to by bola bitka:)))) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)

Reklama

Reklama