Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

kockodan 

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Tohle že je (bylo) v červených??? A na rotten atakuje 90% - 100%??? Já asi nejsem normální, ale tohle je prostě nepochopitelné, jak se taková trapná a nudná sračka může líbit tolika lidem. Já byl po čtyřech dílech totálně znechucen nanicovatostí jak postav, děje a zápletek, tak i hereckých výkonů. Za tohle bych Americe Ferrera toho jejího Oscara, nebo co to dostala, okamžitě odebral!!! Navíc mi připomíná dikcí, hlasem, předkusem a výzorem náramně tu socanskou megeru Alexandru Ocasio-Cortez, což taky nepomáhá!!! Ani jedna postava netáhne a nevyčnívá, všichni hrají jak ochotníci. Když vezmu podobnou nenáročnou americkou oddechovku točící se okolo malého kolektivu setkávajícího se ve společném zařízení The Cool Kids, tak tam jsou všichni v castu osobnosti, a ti slabší, či přicmrndávači ve vedlejškách jsou taženi a vyvažováni neskutečně vyčnívajícím a celou comedy nesoucím Leslie Jordanem, který když se objeví na scéně, tak už vám cukají koutky ještě než něco řekne. U Superstóru čekáte marně až něco mátožné postavy řeknou, jen abyste zjistili, že měly radši mlčet, páč zde se vtipu či aspoň jen poctivého slapsticku, zkrátka nedočkáte! Zde se asi tvůrci a pisálci původně snažili o deadpan type of comedy, který se ale bohužel jaksi ne a ne povést, a to i na několikátý marný pokus, a vyznívá u těchto nešťastně vybraných protagonistů, jak už jsem napsal výše, nevtipně a ochotnicky. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Nemáte čas na zdlouhavé filmy, epické seriály? Chcete si zlepšit náladu? Zasmát se, uvolnit se? Welcome to Cloud9! Celých 6 sérií si drží relativně vysokou laťku humoru, k nízkým vtípkům klesají jen občas a postavy jsou všechny tak nějak mile poťouchlé. Asi nejlepší sitcom po Ajťácích. Black Books a BBT, který rozhodně budu zapínat, když si budu chtít zlepšit náladu. ()

Reklama

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Pokud si neoblíbíte charaktery hlavních postav už po prvním díle, nemá smysl pokračovat ve sledování. Já se do nich zamiloval hned, takže pro mě nebylo co řešit. Nic se tu vlastně neděje, jen se tu velmi specifickým stylem řeší klasické i méně klasické situace, ke kterým v obchodě dochází... Někomu to stačí, jiný se musí poohlédnout jinde. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je výjimečný v jedné věci. Zatímco hlavní postavy jsou ve skrze nudné a nezajímavé (s výjimkou Diny a možná Garreta) a jejich příběhy nezáživné, tak všechny ty úžasné vedlejší postavy, které kolikrát řeknou jednu větu jsou natolik zábavným zpestřením, že mě to nutí na to koukat. K tomu všechny ty záběry "mimochodem v pozadí" jsou často tím nejzábavnějším na celé epizodě a dohromady to má své jisté kouzlo. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

7/10. Příjemný sitcom z prostředí jednoho amerického obchoďáku. Není to nic světoborného na druhou stranu, zde nebyl snad ani jeden díl, kde bych se upřímně nezasmál, takze účel splněn. Ty karikatury americké ,,spodiny" jsou sice trochu prvoplánové ale zrcadlo americké společnosti nastavují povedeně. Prostředí je zajímavé a vytěžené uspokojivě. Jediná věc, která mi doopravdy nesedla je postava Jonaha v podání Bena Feldmena, hrozně nesympatický slizoun, vyžadující neustálou pozornost. ()

Galerie (1 441)

Zajímavosti (65)

Reklama

Reklama