Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Co to jako zase mělo bejt?!?! Myslím ten konec. To se zase sešla banda průměrně nadaných scénáristů bez koulí a trochy potřebné invence a spíchla průměrný seroš, jenž ke konci ždímal 100x vyždímanou plínku a snažil se z ní vymáčknout ještě poslední zbytky moči. Samozřejmě konec ala vymysli si svoje vysvětlení. Jděte už vážně někam. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný námet sa nepodarilo pretaviť do stopercentného diela. Ženská herecká časť jednoznačne predčí mužov, a to či už manželka alebo Moon Bloodgood (mimochodom to je už meno). Hlavný hrdina si moje sympatie nezískal, ale keď nastupuje na scénu jeho brat, tak prichádza vrchol nesympatie. Do všetkého sa stará, to by mu tam už nejeden brat poriadne šlehol. Niektoré prípady o ničom, s vyšetrovaním FBI ale zas nastupuje aj napätie. Takže celkovo priemer. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál měl díky zajímavému námětu silný potenciál, kterého také do značné míry využívá. Cestování časem, ovlivňování současnosti, to vše tu je podáno v příjemném civilním pojetí. A navíc obsazení charismatického Kevina McKidda do hlavní role bylo velmi šťastným krokem. Je velká škoda, že nakonec vzniklo jen 13 dílů. Právě kvůli tomu nemohli tvůrci plně využít námětu a to je i důvod, proč nedávám plný počet bodů. ()

piserius 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že začátek byl hodně zvláštní, ale poté, jak je člověk vtahován do celkového příběhu, se nejde od obrazovky odtrhnout a po skončení dílu si musíte zaručeně myslet, co asi bude v další epizodě? Jak to vůbec dopadne? Je pravda, že byl jeden díl, kdy jsem si říkal, že další už nechci vidět, ale naštěstí jsem se díval dál a vůbec jsem nelitoval. Obzvlášť poslední 4 díly jsou perfektní a je škoda, že se prozatím neplánuje další série, ale co my víme, třeba se jednou dočkáme a pokud bude pokračovat tam, kde první skončila, tak se máme na co těšit. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

"Kde to jsem? Kam jsem se to zase dostal? A kdy to jsem?" --- Poslední větu Cimrman z finální verze svého dramatu vypustil, protože správně usoudil, že taková míra neurčitosti by byla pro tehdejšího diváka neakceptovatelná. --- Původní koncept Cimrmanovy pohádky skončil v odpadní jímce jeho souseda Padevěta, odkud jej v r. 2007 vydolovala FBI. A z těchto dávno posraných útržků vznikl tento seriál. Zlatovláska se, pravda, moc nepovedla, zato princ Jasoň odvádí prvotřídní společensky prospěšnou práci. Zřejmě v dobře utajené režii sklerotického Děda Vševěda mladšího. --- Padevět na Hrad! ()

Galerie (87)

Zajímavosti (6)

  • V devátém díle můžemu u Vasserů doma vidět v televizi běžet Futuramu, kterou sleduje jejich chůva Marta. (Pumiiix)
  • V epizodě vejde Dan (Kevin McKidd) do baru. Z novin zjistí, že je 8. listopadu 1994. Mladá dívka se domnívá, že by mohl být mužem, s nímž se seznámila díky internetové seznamce. Terrence Lee Zehrer sice zaregistroval domény Kiss.com a Match.com už v roce 1994, většina zdrojů ale udává, že první seznamkou na netu byl Match.com, a sice až od roku 1995. (klukluka)
  • Škola, kam chodí syn Dan Vassera (Kevin McKidd) se jmenuje Herbert Wells. Herbert George Wells, pod známější zkratkou H.G.Wells, je autorem známého vědeckofantastického románu Stroj času, který je také o muži cestujícím časem. (formelin)

Reklama

Reklama