Reklama

Reklama

Pravěk útočí

(seriál)
  • Velká Británie Primeval (více)
Velká Británie / Německo / Francie, (2007–2011), 27 h 10 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Douglas Henshall, Lucy Brown, Andrew Lee Potts, Hannah Spearritt, Juliet Aubrey, James Murray, Ben Miller, Mark Wakeling, Laila Rouass, Jake Curran (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Osm let uplynulo od tajemného zmizení manželky profesora Nicka Cuttera. Helen Cutter měla provádět výzkum v lesích, který se týkal neznámého obrovského zvířete. Po 8 letech se její manžel dostává na stejné místo za stejným účelem, ale nečekaně objeví kromě obrovského dinosaura také zvláštní anomálie. Ta dovoluje procházet mezi dvěma obdobími v historii země. Mezi přítomností a velmi vzdálenou minulostí, obdobím Křídy. Po tomto obrovském objevu je profesor Cutter a jeho výzkumný tým nucen stát se tajným vyšetřovacím týmem vytvořeným Ministerstvem vnitra. Postupně začnou odkrývat tajemství existence a hlavně vzniku anomálií, které se začnou objevovat velmi často a na velmi zvláštních místech. K tomu všemu se ještě profesoru Cutterovi začíná zjevovat jeho pravděpodobně mrtvá manželka Helen... (Djkoma)

(více)

Recenze uživatele jh666 k tomuto seriálu (1)

Pravěk útočí (2007) 

K seriálu jsem se kdysi dostal náhodou, ale jsem za to rád. Dinosauři mě bavili vždycky a nápad s anomáliemi mě zaujal. První tři série byly skvělé. Bohužel poslední dvě už tolik ne. Seriálu ublížilo časté střídání postav. Nejvíce mě zamrzel odchod profesora Cuttera. Danny jako náhrada ale obstál. Bohužel pak odeškla Jenny a mezi sérieme Sarah. Bohužel nové postavy už mě tolik neoslovily, s výjimkou Emily. Také zápletka posledních dvou sérií nebyla až tak dobrá. Série 1 - 90% Série 2 - 100% Série 3 - 100% Série 4 - 76% Série 5 - 76% ()

Reklama

Reklama