Reklama

Reklama

iCarly

(seriál)
  • USA iCarly
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2012), 42 h 3 min (Minutáž: 23–69 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Hrají:

Miranda Cosgrove, Jerry Trainor, Jennette McCurdy, Nathan Kress, Noah Munck, Anthony De Longis, Jeannette Sousa, Samantha Hanratty, Carla Jeffrey (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(96)

Přesně v duchu „Waynova světa“ se Carly a její nejlepší kamarádka Samantha „Sam“ Puckettová rozhodnou přetvořit nudný školní projekt na vlastnoručně vedenou internetovou show poté, co jejich kamarád Freddie omylem vystaví video s jejich šaškováním na internetových stránkách pro domácí videa „Splash Face“. Jejich okamžitý úspěch přesvědčí Carly, aby plně zapojila Sam (spolumoderátorku) a Freddieho (technického producenta) a společně spustili iCarly jako každotýdenní internetovou show, ve které si mohou dělat, co chtějí. (TV Nickelodeon)

(více)

Recenze (33)

lilylove odpad!

všechny recenze uživatele

Hned když jsem slyšela první větu "ahoj,víte kdo jsme? Já jsem Carly a já jsem Sam,ted už víte kdo jsme" pomyslela jsem si že je to kravina,ale počkala jsem a doufala jsem že se to vylepší a bude z toho dobrý seriál ale spletla jsem se neni to vůbec vtipné ani zábavné.Viděla jsem jenom jeden díl a celou dobu to byla nuda nuda nuda.....a navíc Sam je mi nesympatická.....Celý ten seriál je vlastně dost stupidní...... ()

Scoobys 

všechny recenze uživatele

iCarly by se dal popsat řádkem naplněným sprostými slovi ukončený někdy to není tak špatné. Ale protože nechci být vůlgární a moc byste se o tom seriálu nedozvěděli a to je hlavní náplň recenze. Začal bych tim že je to další Nicklodeonský výplod tvořený někdy až tak trapnýma vtipama z kterých někdy až mrazí po zádech nechci narážet na Nicklodeonské seriály vytvořil jsem si pro ně stupnici od hrozného trapného amerického nic až po úžasné příběhově založené u kterých dokážete strávit hodiny a hodiny. Prostě tento film hodnotím bez ne nějak extra dlouhého rozmlýšení 2 hvězdy jedna je založená na Bratrovi protože je jediný který mě dokáže pobavit a druhá je rozdělená na dvě půlky první je nápad a druhá půlka jsou ty pokusy o vtipy které prostě musím aspoň trochu ocenit. Jestl se jedná o ostatní postavy tak docela dost zápletek ale bohužel extrémě klasických které všechny známe na spaměť z ostatních filmů a seriálů. Postavy bych mohl přirovnat jako postavy z komedií ale bez humoru. No všechno směruje k tomu abych tomu takže 1 hvězda a ze svojeho pohledu je to naprostý bullshit. ()

Reklama

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Parta přátel, znuděných ze školy a otrávených ze své učitelky si řeknou, že vytvoří webshow, která by byla...o všem. A začnou každým jedním dílem v týdnu. A jde jim to parádně. iCarly je brilantní seriál o partě přátel, kteří vedou svou web-show, a přitom se nevyhnou ulýtlých kousků jejich přítele, bratra Carly, která je hvězda jak web-show, tak i celého seriálu. Drsná Sam tu působí dobře, Freddie neuškodí, a potrhlé a zvláštní kousky Gibbyho pobaví. Bezvadné. ()

Majky28 

všechny recenze uživatele

Seriál som si obľúbila už po zhliadnutí prvých častí. Je vtipný, zábavný a kreatívny. Každá postava v tomto seriáli je niečim iná. No mojou obľúbenou bude stále Sam, ktorá si svojim neprimeraným chovaním dokáže u každého vzbudiť "rešpekt" a každý radšej spraví to, čo mu povie, pretože ju nikto nechce naštvať. Spencer (brat Carly) je sám o sebe cvok (v dobrom slova zmysle) a ja osobne som sa smiala na každej scénke v ktorej účinkoval. Celý seriál som pozerala po nemecky, no po zhliadnutí niekoľkých častí s českým dabingom môžem povedať, že vybrali skvelých dabingových hercov. Veľká škoda, že táto televízna stanica prestala vysielať podporovať takéto seriály ako boli iCarly, Victorious alebo Big Time Rush, a radšej sa vrhli do produkcie sci-fi seriálov (nevravím..pri všetkých hateroch, ktorí pôsobia na internete je v reálnom svete ťažké presadiť si svoju webshow bez psychickej ujmy, no je to viac reálne ako Thundermanovi alebo Henry Nebezpečný). ()

AdaProfa 

všechny recenze uživatele

Typická puberťácká ptákovina tv stanice Nickelodeon. Pokud jste ale třináctiletou holkou, tak si jistě přijdete na své. Seriál jinak obsahuje minimum zábavných scén. Vystupují v něm dvě uječené potrhlé puberťačky, které točí tu nejhloupější internetovou show na světě, jejíž cílem je udělat ze sebe ty největší blbky („Tak a teď se obě celé posypeme moukou. Jupíí“ a podobné blbosti) Na tu jejich show by se nedívali ani ty třináctileté puberťačky, natož pak celá USA, jak je v tom seriálu. No aspoň ten skvělý sympatický blázen Spencer mě sem tam pobavil, takže dávám jednu hvězdičku. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (15)

  • Představitel Freddieho, Nathan Kress, byl tak malý, že po celou první sérii nosil boty s vysokou podlážkou (boty na vysoké platformě), aby se přiblížil výšce Jennette a Mirandy. Změnilo se to až s druhou sérii. (Vitox)

Reklama

Reklama