Reklama

Reklama

Whitechapel

(seriál)
TV spot
Thriller / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2009–2013), 13 h 37 min (Minutáž: 44–48 min)

Hrají:

Rupert Penry-Jones, Phil Davis, Steve Pemberton, Sam Stockman, Claire Rushbrook, Ben Bishop, Hannah Walters, Angela Pleasence, Alex Jennings (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Detektiv Chandler dostává svůj první případ vraždy. Roku 2008, přesně sto let po sérii vražd, které spáchal Jack Rozparovač, je v londýnském okrsku Whitechapel nalezena mrtvá žena. Způsob vraždy přesně odpovídá sto let starým zločinům - přesto nikdo nechce věřit tomu, že vrah kopíruje zločiny Jacka Rozparovače. Zanedlouho je ale nalezena další oběť. (mahler)

(více)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (1)

Whitechapel (2009) 

Výborná a velmi napínavá detektivka ze současnosti v klasickém stylu, v temných, ponurých ulicích Londýnského East Endu. První (mini)série (2009) (3x45min) o vraždách podle předlohy, podle Jacka Rozparovače: 95% # Ve druhé, znovu třídílné sérii (3x46min), řeší inspektor Chandler, seržant Miles a "bloody amateur" Ed další zločiny věrně kopírující gangstery ze šedesátých let. Opět napínavé, rafinované jak konspirace v Aktech X, až jsem se místy v záplavě informací při rychlých konverzacích trochu ztrácel (rozuměj, nestíhal jsem číst titulky :). 2.série (2010): 70% # 3.série je tentokrát šestidílná (6x cca46min) a čítá tři dvojdílné případy záhadných a děsivých mordů (1-vraždy v uzamčených domech / 2-rozčtvrcené oběti / 3-honba za psychopatickým vrahem). 3.série (2012): 80%, 90%, 95% #################### Doporučení pro milovníky strašidelných detektivek na pozdní večery! ()

Reklama

Reklama