Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (188)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině, dal si nějaký pivko a nějak jsem to vydržel ... Snad jediný dobrý byla ta atmosféra, ta byla taková zvláštní a zajímavá. Jinak po těch příšernejch filmovejch zvěrstvech, co jsem sledoval v minulosti, tohle působilo uboze, trapně až nešťastně ... Nevím, vždyť ani pro ty mladý to nemůže bejt, když můžou sledovat v mobilu v podstatě cokoliv dnes už... Mě už nebavila ani jednička, tohle bylo to stejný v bledě zeleným ... Nuda. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak to mi jí vyliž, větší sbírku debilů do jedný rodiny už nasrat asi nešlo, každopádně máme věděcky ověřeno, že debilita a těžká mentální retardace je dědičná a tahle rodina musela provozovat incest minimálně od 17.století ! Vlastně ani nevim kde začít a tak náhodně jen vybleju pár perel, co se v tomhle vyskytujou, můžeme? Jdeme na to, pyčo! 1) Dementní ségra se nasere a odchází z karavanu, je za ní vysrán, debilní brácha. Oba dva si nechaj mobily v karavanu, aby se komunikace omezila na zoufalé volání "Halooooo" do tmy. 2) Debilní sourozence jdou hledat jejich vypatlaný rodiče, rovněž bez mobilů a přidávaj se k zoufalýmu volání "haloooo" do tmy. 3) Debilní sourozenci najdou v kempu v karavanu zavražděný mrtvoly, ječící vypadnou ven a narazej na debilní rodiče, následně fotr rodinu rozdělí na "hochy" a "holky", i když už ví, že se kolem potuluje minimálně jeden vrah.I tak pošle svou ženu s dcerou, klidně samotný do tmy a po synkovi chce vidět mrtvoly. 4) Debilní matku zabije killerka, když není schopná s dcerou utýct z karavanu, jakkoli se bránit nebo se prostě jen nechovat jako píča. Dcera na vraždu kouká a mámě nehelfne 5) Synátor, mající v ruce nablitou zbraň a před sebou svini, co mu zabila mámu, svini nezastřelí, místo toho jí nadává a brečí, následně i se svojí ségrou uteče 6) Killerka blond, je tak blbá, že přežije výstřel z brokovnice přímo doprostřed trupu z metru. Jejímu IQ dojde že má chcípnout až po druhý salvě 7) Týpek killer je ještě blbější, páč přežije výbuch auta, je (až na první vrstvu kůžičky na povrchu) nehořlavej a celkově jeho mutter asi prcala s terminátorem, díky čemuž je napůl cybernetickej orgasmus a tak ze sebe vytáhne metrovej skleněnej střep jako já třísku z prstu a nechá se mlátit pálkou do hlavy, aby se po hodině milostivě pustil jedoucího auta 8) Killerka tmavovláska jde ve scéně u bazénu za tak strašlivou píču, až jsem se začala hystericky smát, aneb jak do té doby nesmrtelnou tetu, vyřadí jedním úderem do tý doby tragicky zoufalej synátor, asi jako když já zaplácnu mouchu........ Co dál dodat? Snad jen, že film by se měl jmenovat stručně - Debilové ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, priamočiary horor, ktorý ma osobne bavil ešte o chlp viac než jeho predchodca. Audiovizuálne štýlové skoro ako od Carpentera (keby išiel točiť jednoduchší film), v perfektnom prostredí takmer ako zo starých dobrých camp slasherov, so známymi záporákmi, ktorí konečne dostávajú aj na prdel a nemajú tam len čakajúce ovce na porážku. Gore je síce málo, ale vyzerá excelentne a okrem toho je ho plná prdel v iných hororoch, toto sa sústredí skôr na napätie a atmosféru, čo mu imho vychádza výborne. Tento rok som zatiaľ lepšiu novinku nevidel, takže ja som spokojný s tým ako sa to vydarilo, obzvlášť keď vlastne ide o komerčnú produkciu. Snáď sa na tretí diel zase nebude čakať 10 rokov. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol priemerný. Nebol nijak zvlášť dobrý aby sa o neho vraždilo, ale nebol ani vyložene zlý či pokazený. Čo ho ale dosť zrážalo dole bol scenár, veľmi zlý scenár. Po 10 rokoch čakania, odkladania a falošných oznamov sa fanúšici konečne dočkali pokračovania. Ale je druhá časť dobrá a kvalitnejšia než tá prvá? Em, nie je. Nie je kvalitná, nie je dobrá a nie je ani priemerná. Nejaké dobré a potešujúce stránky síce má (hudba, miestami kamera), ale tie zďaleka nie sú také závažné, ako tie zlé (scenár, strih, atmosféra, pútavosť, postavy, herci). The Strangers 2 nie je príšerný horor a vyložene úplne hrozná záležitosť, ale aj za tých 80 minút dokáže unudiť a ja mu rozhodne nedám viac. Tunajšie hodnotenie je k tomu celkom overrated, ale sú aj horšie prípady. + Roberts a jeho tvorba nie je pre mňa a zrejme sa mi nikdy nebude páčiť. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno