Reklama

Reklama

Preacher

(seriál)
  • Česko Kazatel (neoficiální název) (více)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 33 h 48 min (Minutáž: 40–60 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, W. Earl Brown, Joe Gilgun, Elizabeth Perkins, Ruth Negga, Lucy Griffiths, Tabatha Shaun, Jamie Anne Allman, Brian Huskey, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(43)

Jesse Custer, kazatel v jednom malém městě v Texasu, je dosti složitý případ. Má ho v moci jakási tajuplná entita, která mu propůjčuje nadpřirozenou sílu. Custer se ve společnosti své bývalé přítelkyně jménem Tulip a Ira Cassidyho vydává na cestu, aby - a to je míněno doslova - nalezl Boha. (AMC Czech)

Recenze uživatele Patrik.Schou k tomuto seriálu (1)

Série 3 (2018) (S03) 

Třetí série je zatím nejlepší. Je vidět, že se tam změnili režiséři, protože tohle je o level výš než vše předtím. Zejména první série měla dost pomalý rozjezd. Dvojka lepší, trojka je docela bomba. Je v tom i humor, místy Tarantinovské množství krve a nic se tam neděje v klišé - když se nabízí klišé, tak najednou to dopadne jinak. Jsem příjemně překvapen. ()

Související novinky

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

10.10.2010

Nakonec to zřejmě všechno bude jen víření mediálních vod před premiérou jeho mysteriózního thrilleru Black Swan, ale momentálně to vypadá, že Darren Aronofsky je na roztrhání. Byla mu nabídnuta režie… (více)

Škrtáme a odsouváme na neurčito

Škrtáme a odsouváme na neurčito

21.04.2010

Začalo to včera Hobitem, dnes to bude horší. Nedávno dal od nové bondovky ruce pryč Sam Mendes, protože už asi věděl, co bude následovat. Než se studio MGM vzpamatuje, agent 007 si může vzít… (více)

Reklama

Reklama