Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psala u pokladu Ugaritu...Další film na způsob Indiana Jonese, Lovců pokladů, Flynna Carsona a snad i trochu Mumie:-) Tady je to o to větší zmatek (kupodivu přehlednej), protože tady nehledá poklad jen Jack a někdo další se skupinou...tady hledá poklad Jack a další 3 samostatný skupiny:-))) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší amatérsky klon Indiana Jonesa. Zatiaľ čo Flynn Carsen si dobre uvedomoval aké má možnosti a tak išiel cestou humoru a sebaparódie, Jack Hunter toho nie je schopný. Tvári sa ako seriózny dobrodružný film a preto nutne zlyháva - nemá na to hercov, scenár ani rozpočet. Keby nebolo postavy Tárika - otravného pritepleného sidekicka - tak by to ale bolo vcelku znesiteľné. Ten kretén tam ale je a každou sekundou na obrazovke si pýta smrť strašným spôsobom. Špeciálne kvôli nemu dávam 1*, bez neho by to bolo aspoň na slabé dve. 3-/10 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale jako u prvního dobrodružství tohoto hledače pokladů si musíme uvědomit, že všichni ti Flynn Casenové, Jack Hunterové nebo Tess Chaykinové jsou jenom hrdinové televizních filmů a charisma Harrisona Forda by u nich nenašel ani Indiana Jones. Proto, kdo chce velkolepou podívanou nechť si pustí Mumii nebo Chrám zkázy a ten kdo se spokojí s ničím nevyčnívajícím televizní dobrodružství aniž by se stal hledačem chyb a absurdit může najít upokojení u Jacka Huntera. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I druhý film téhle minisérie se mi hodně líbil. Jak jsem psal u prvního dílu - je nutné brát v potaz, že to je televizní věc. Indiana Jonese to nevykrádá, jen se inspiruje. A ostatně sám Indiana Jones se inspiroval u svých dobrodružných předchůdců jako Alain Quatermain. Není tu příliš akce, ale když je, bývá na TV film dobře nasnímaná, lokace jsou pečlivě vybrány a kamera kouzlí, jak jen může, scénář není hloupý a je v něm jistý nadhled. ()

Aiwn 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím se všemi odpůrci Jacka Huntera. Směšná a hrůzně odpudivá napodobenina Indiany Jonese s hvězdným týmem Stevena Spielberga, George Lucase a Paramount Pictures. Tato slátanina, jejíž zastupitele, ať v obsazení hereckém nebo filmovém, vůbec neznám, mě zklamala hned obalem DVD, na níž vystupuje nějaký debil, který se všemocně snaží napodobit amerického ORIGINÁLNÍHO archeologa Harrisona Forda. Žádné plus, film nemá ani jednoho fanouška, díkybohu, jen tak dál!!! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack (Ivan Sergei) běží ke skále, ze které chce skočit do řeky, má rukávy vyhrnuté. V záběru, kdy skáče dolů, je má na rukou a po dopadu je má opět vyhrnuté. (JackBurda)

Reklama

Reklama